Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά στο Βικελίδης, Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Σε ένα παιχνίδι με ένταση αλλά χωρίς γκολ, Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο οπού ο Άρης είχε την πλειονότητα των επιθέσεων αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον εξαιρετικό Λοντίγκιν.

Ο Άρης ξεκίνησε το παιχνίδι με τριάδα στην άμυνα γεγονός που τον έκανε πιο ευάλωτο στη μεσοεπιθετική γραμμή και έτσι δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες, όμως ούτε ο ΠΑΣ κατάφερε να ανησυχήσει τον Κουέστα. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο πατώντας περιοχή μόλις 5 φορές, 3 για τον Άρη και 2 για τον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης πίεσε και κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες τόσο με τον Γκάνεα στο 56′ λεπτό αλλά και με την κεφαλιά του Καμαρά στο 74′ η οποία πέρασε άουτ. Όσο το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος του οι Κίτρινοι αύξαναν την πίεσή τους χωρίς αποτέλεσμα, με τον ΠΑΣ στο τέλος να προσπαθεί να κλέψει το τρίποντο αφού έπειτα από κόρνερ του Σάλιακα, ο Κάργας πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Μπεναλουάν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Εμπακατά (80’ Σούντγκρεν), Ματίγια, Λούκας Σάσα (46’ Ντουκουρέ), Ντιαγέ (46’ Μαντσίνι) , Ιτούρμπε (46’ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ροζνάσκι, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ (74’ Παντελάκης), Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Περέα (93′ Μορέιρα), Σνάιντερ (83’ Λιάσος).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ