Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ανατροπή δεδομένων με Εμπαπέ

Το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Επιπλέον, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Παριζιάνων να του το ανανεώσουν, εκείνος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Τουλάχιστον αυτά ίσχυαν μέχρι τώρα.

Διότι με τις τελευταίες του δηλώσεις ο Γάλλος άσος έρχεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για δηλώσεις των πρωταγωνιστών του μεγαλύτερου μεταγραφικού σίριαλ των τελευταίων ετών. Όσο δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του ή δεν υπογράφει σε κάποιον άλλο σύλλογο, οποιαδήποτε εξέλιξη είναι σημαντική.

Κατά συνέπεια, οι δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Κυριακής μεταφράστηκαν από πολλούς ως μήνυμα παραμονής στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RMC, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτή αναμένεται να επικυρωθεί εγγράφως και να ανακοινωθεί στις αρχές Μαΐου. Μάλιστα τα γαλλικά μέσα δίνουν άλλη βαρύτητα στα σενάρια. Τόσο ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν όσο και ο Εμίρης του Κατάρ συμμετείχαν σε αυτές τις συζητήσεις προκειμένου να τον πείσουν να ανανεώσει.

Μπενζεμά καλεί Εμπαπέ

Παράλληλα ανοιχτό κάλεσμα στη Ρεάλ απευθύνει στον Εμπαπέ με δηλώσεις του ο Μπενζεμά. Ο έμπειρος επιθετικός της Ρεάλ αποθέωσε τον συμπατριώτη του σε συνέντευξή του στην L’Equipe.

«Μου αρέσει που παίζουμε μαζί στην Εθνική και θα μου άρεσε να παίζουμε μαζί και στην Ρεάλ. Πιστεύω ότι μαζί θα μπορούσαμε να σκοράρουμε διπλάσια και τριπλάσια γκολ. Αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε τον Εμπαπέ θα σκοράρουμε τα διπλάσια γκολ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία σενάρια ήθελαν τον Εμπαπέ να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ για συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Είναι σαφές ότι το σίριαλ αυτό θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Το καλοκαίρι είναι κοντά και δεν αργεί η στιγμή που θα μάθουμε με ποια φανέλα θα αγωνίζεται ο Γάλλος σουπερστάρ την επόμενη σεζόν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ