Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Έτοιμη για το “ποδαρικό” στο “Σεραφείδειο” η ΑΕΚ Β’ (pic)

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της στο “Σεραφείδειο”, η ΑΕΚ Β’.

Η ΑΕΚ Β’ αντιμετωπίζει τον Ηρόδοτο για την 29η αγωνιστική της Super League 2 (06/04, 15:00) και θέλει να πάρει την νίκη για ανέβει βαθμολογικά, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Ταυτόχρονα, θα είναι μια ιστορική ημέρα για τους παίκτες, αλλά και τους φίλους της ΑΕΚ. Αυτό συμβαίνει διότι, οι “κιτρινόμαυροι” θα έχουν διαθέσιμο το “Σεραφείδειο” και θα δώσουν σε αυτό το γήπεδο-στολίδι τον πρώτο τους αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές της “Ένωσης” θέλουν να τα δώσουν όλα και να κάνουν καλό ποδαρικό στο νέο τους γήπεδο, έχοντας στο πλευρό τους μέχρι 1.000 φιλάθλους για να στηρίξουν την προσπάθεια τους.

Με δημοσίευση της η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα, κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορική εξέλιξη αυτού του έργου.

“To Σεραφείδειο ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ Β με τον Ηρόδοτο. Ευκαιρία να θυμηθούμε την ιστορική εξέλιξη της δημιουργίας ενός πολύ σημαντικού έργου για το μέλλον της ομάδας μας!”, γράφει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ και συνοδεύει την δημοσίευση με την παρακάτω φωτογραφία:

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ