Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Αντίθετες πορείες!

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι πορείες που ακολουθούν οι θεσσαλικές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Από τη μία ΑΕΛ, Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ από την άλλη Ολυμπιακός Βόλου και Τρίκαλα μόνο με θαύμα θα μπορέσουν να σώσουν την κατηγορία βρισκόμενοι ουραγοί στον Βόρειο όμιλο. Υπάρχει και η 6η θεσσαλική ομάδα, ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος οριακά τοποθετείται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και όλα αυτά πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της SL2!

ΑΕΛ: H ομάδα της Λάρισας από την αρχή της χρονιάς βρίσκεται σε κατάσταση «καταδίωξης» της πρωτοπόρου Βέροιας. Επιδεικνύει μια σταθερότητα στην πορεία της, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, και πλέον πλησίασε ακόμα περισσότερο στην 1η θέση καθώς η διαφορά με τη Βέροια μειώθηκε στους έξι βαθμούς!

Νίκη Βόλου: Oι κυανόλευκοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με πρωταρχικό στόχο να τερματίσουν μέσα στην πρώτη εξάδα! Ήδη με την πορεία πρωταθλητισμού που πραγματοποιούν στον δεύτερο γύρο (μετρώντας 7 νίκες και 2 ισοπαλίες) έχουν αναρριχηθεί στην 3η θέση ισόβαθμοι με την Ξάνθη.

Αναγέννηση Καρδίτσας: H ΑΣΑ έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στο πρωτάθλημα, νικώντας συνεχώς και ήταν από τις ομάδες που έδειχνε ότι θα βρίσκεται στα υψηλά «πατώματα» της κατηγορίας, όντας οργανωμένη σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο. Ωστόσο στους τελευταίους της αγώνες μετράει 4 ήττες συνεχόμενες και γενικότερα προβληματίζει με την εικόνα της εντός του αγωνιστικού χώρου.

Ολυμπιακός Βόλου: Oι ερυθρόλευκοι του Βόλου βρίσκονται σε πολύ κακή βαθμολογική και ψυχολογική θέση. Ισόβαθμοι με τον ΑΟΤ στην τελευταία θέση του ομίλου, έχουν πλέον λίγες ελπίδες για σωτηρία. Η ομάδα του Βόλου «πληρώνει» τις κακές επιλογές την τρέχουσα σεζόν, καθώς οι ποδοσφαιριστές δεν δείχνουν να μπορούν να σταθούν στο επίπεδο της κατηγορίας πολλοί εκ των οποίων ποιοτικά δεν πείθουν!

Τρίκαλα: Σχεδόν από τον Σεπτέμβριο άρχισαν να διαφαίνονται τα τεράστια προβλήματα. Η διοίκηση του Αϊβαζόγλου αποδείχτηκε «λίγη» για να «τρέξει» την ομάδα με σοβαρότητα τη φετινή σεζόν. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ απλήρωτοι, εγκαταστάσεις παρατημένες και οι φίλαθλοι του ΑΟΤ με το δίκιο τους να τα έχουν βάλει προσωπικά με τον ίδιο τον Αϊβαζόγλου! Η ομάδα αγωνιστικά παραπαίει εδώ και πολλούς μήνες και οι εναπομείναντες παίκτες αγωνίζονται όσο μπορούν για την αξιοπρέπεια του συλλόγου! Μοιραία λοιπόν ο ΑΟΤ οδηγείται στον υποβιβασμό στη Γ’Εθνική.

Απόλλων Λάρισας: Με το αριστερό μπήκε στην έναρξη της σεζόν ο Απόλλων καταγράφοντας συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η κατάσταση αναστράφηκε όμως από τότε που ανέλαβε προπονητής ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος με σωστή τακτική προσέγγιση κατάφερε να φέρει αρκετά «τρίποντα»! Με τις μεταγραφικές προσθήκες του Γενάρη, ο Απόλλων έδειξε ακόμα πιο σταθερός και πλέον έχει αυξημένες πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία. Η προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι στιγμής είναι τεράστια, θα κατορθώσει άραγε στο τέλος να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο;

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ