Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“Διπλό” με ανατροπή για τον Ιωνικό!

Μία αναμέτρηση με πολλές συγκινήσεις παρακολουθήσαμε στην Τρίπολη, όπου ο Ιωνικός κατάφερε να φύγει με το “διπλό”, πραγματοποιώντας σπουδαία ανατροπή!

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε τον Ιωνικός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι άουτ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν την νίκη με σκορ 2-3 και έφτασαν τους 33 βαθμούς στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά, οι Τριπολιτσιώτες έμειναν πίσω από τον ΟΦΗ στους 39 βαθμούς, μη μπορώντας να εκμεταλλευτούν την ήττα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Αστέρας Τρίπολης, δημιουργώντας την πρώτη απειλή στο 4′, με την κεφαλιά του Μπενίτο. Ένα λεπτό αργότερα, οι γηπεδούχοι έφυγαν στην κόντρα και ο Ριέρα με ένα όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το ματς δεν είχε κάποια ιδιαίτερα καλή φάση, μέχρι να φτάσουμε στο 29′. Ο Ιωνικός κέρδισε κόρνερ με τον Άοσμαν να εκτελεί, τον Μύγα να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Τσιγκρίνσκι την δεύτερη και ο Ουκρανός έκανε το 1-1 πριν το ημίωρο. Ο Μπενίτο θέλησε να απαντήσει άμεσα στο 35′, όμως η κεφαλιά του κατέληξε λίγο άουτ. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, η ομάδα της Νίκαιας πέτυχε την ολική ανατροπή πριν την λήξη του ημιχρόνου! Ο Άοσμαν σέντραρε ξανά από φάουλ, η μπάλα κατέληξε στον Μάντζη, ο οποίος έγραψε το 1-2, οδηγώντας τον Ιωνικό με προβάδισμα στα αποδυτήρια!

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Τουράμ έκλεψε, ο Μάντζης πήρε την μπάλα και έκανε το 1-3, βάζοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση. Η διπλή προσπάθεια του Βαλιέντε στο 74′ και του Τιλίκα στο 77′ δεν κατέληξαν στα δίχτυα. Στο 87′ όμως, οι Αρκάδες έκαναν το 2-3, με τον Μουνάφο να σκοράρει μέσα από την περιοχή. Η εικόνα του παιχνιδιού από το σημείο αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα και η ομάδα της Νίκαιας κατέκτησε μια σπουδαία νίκη και μάλιστα με ανατροπή στην Τρίπολη!

Αρχικές ενδεκάδες

Αστέρας Τριπόλης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Σανταφέ, Τιλίκα, Ριέρα, Σόνι, Μπενίτο

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Σάντσες, Τσιγκίνσκι, Βαλεριάνος, Ντάλσιο Ρομαό, Κάνιας, Άοσμαν, Λένις, Μάντζης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ