Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 8-10: Ήττα-σοκ και η πρόκριση απομακρύνεται…

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο ματς με χαρακτήρα τελικού κόντρα ατη Φερεντσβάρος και ηττήθηκε με 10-8 στο Παπαστράτειο με συνέπεια η πρόκριση να “χλωμιάζει” πλέον πάρα πολύ σε βαθμό που να μοιάζει με… θαύμα.

Πλέον δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο το αν θα βρεθεί στην τελική φάση και σίγουρα αυτή ήταν μια ήττα που ξεκάθαρα θα του στοιχίσει την 6η διαδοχική παρουσία σε Final 8 Champions League αν δεν κάτσει η… μπίλια στο σωστό νούμερο.

Ο Ολυμπιακός είναι πλέον τρεις βαθμούς πίσω από τη Φερεντσβάρος και τέσσερις από την Μπαρτσελονέτα. Απομένουν δύο αγωνιστικές και το πρόγραμμα είναι ευνοϊκό για τους Ισπανούς και τους Ούγγρους.

Η Μπαρτσελονέτα παίζει στην έδρα της με την πρωτοπόρο αλλά αδιάφορη Μπρέσια και την τελευταία αγωνιστική θα παίξει στην Κροατία με τη Γιαντράν Σπλιτ (επίσης αδιάφορη).

Η Φερεντσβάρος έχει δύο ματς στην έδρα της με Ραντνίτσκι και Μπρέσια ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τη Νόβι Μπέογκραντ και την τελευταία θα παίξει εκτός με την τελευταία Ντιναμό Τιφλίδας. Και το δύο στα δύο να κάνει ο Ολυμπιακός εάν δεν…αυτοκτονήσουν Μπαρτσελονέτα, Φερεντσβάρος δεν θα είναι στο Βελιγράδι.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 8-10

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 3-3, 2-5, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος 1, Ζερδεβάς

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ζάκονι, Γκαμπόρ, Μόλναρ 2, Μερκούλοβ, Βάμος 1, Ούμποβιτς 1, Φέκετε, Βικβάρι 3, Νέμεθ 1, Βάργκα 2, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ