Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δυνατή ιταλική δυάδα

Συνεχίζεται η “κούρσα” τίτλου στην ιταλική Serie A με τις Μίλαν και Νάπολι να δίνουν κρίσιμα παιχνίδια σήμερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά, η Νάπολι υποδέχεται την Φιορεντίνα στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα».  Οι “Παρτενοπέι” θα έχουν σήμερα τις απουσίες των Ντι Λορέντζο και Ραχμάνι ενώ και ο Ανγκισά είναι τιμωρημένος. Η επιστροφή του πρώτου σκόρερ της ,Όσιμεν, είναι καταλυτική ενώ από πλευράς “Βιόλα” ο Μποναβεντούρα τέθηκε “νοκ άουτ” ενώ και ο Τορέιρα συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, Η Νάπολι θα ζοριστεί πολύ για το τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα που είναι άκρως ανταγωνιστική και προβλέπω πως το παιχνίδι θα έχει γκολ εκατέρωθεν. Κρατάω GG και Over2.5 στο υψηλό σχετικά 2.25.

Στο Τορίνο, η Μίλαν θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική. Οι πρωτοπόροι του φετινού πρωταθλήματος θέλουν να απαντήσουν στην χθεσινή νίκη της Ίντερ, ενώ εκτός έδρας οι “Ροσονέροι” παρουσιάζονται και πιο σοβαροί. Όλα αυτά κόντρα σε μία Τορίνο με απουσίες και έλλειψη κινήτρου που δύσκολα θα καταφέρουν να κοντράρουν την αντίπαλο τους. Διπλό λοιπόν, επιλογή που συναντάται λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.

Νάπολι-Φιορεντίνα: GG και Over2.5 (2.25)

Τορίνο-Μίλαν: 2 (1.95) 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ