Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Zωντανή στο κυνήγι της πρώτης θέσης η Καλλιθέα!

    Καλλιθέα – Καραϊσκάκης Άρτας 4-2

Εμφατική νίκη για την γηπεδούχο Καλλιθέα μέσα στο “Ελ πάσο”, με μεγάλο πρωταγωνιστή του αγώνα τον 34χρονο A. Mounier ο οποίος σημείωσε hat-trick φτάνοντας τα 12 γκολ στην Super League 2 και οδηγώντας την ομάδα ξανά στα νικηφόρα αποτελέσματα και την δεύτερη θέση μπροστά από τον Κισσαμικό.

  Πολύ νωρίς στον αγώνα, μόλις στο 4ο λεπτό ο πολύπειρος Mounier άνοιξε το σκορ με σουτ μετά από γύρισμα του Κυνηγόπουλου στην μικρή περιοχή. Στην συνέχεια και αφού οι ρυθμοί της γηπεδούχου ομάδας είχαν πέσει, ο Καραϊσκάκης στο 22′ μετά από παράλληλη μπαλιά του Μπεκατόρου, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Donaldoni Z.N. κάνοντας το 1-1. Πριν προλάβουν να χαρούν την ισοφάριση οι φιλοξενούμενοι, ο Μανθάτης με μια σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Κυνηγόπουλο στην καρδία της περιοχής του Καραϊσκάκη και μετά από μια λανθασμένη εκτίμηση του Λάζαρεφ, η μπάλα πέρασε την γραμμή του τέρματος του Λετονού goalkeeper με τους γηπεδούχους να ανακτούν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με τους παίκτες του Λ. Βόκολου να έχουν τον πρώτο λόγο στον αγωνιστικό χώρο. Καθοριστική στην νίκη της Καλλιθέας ήταν η συνεισφορά του Λ. Ρώσση, ο οποίος με την σέντρα του στο πίσω δοκάρι του Λάζαρεφ στο 57′ έδωσε στο πιάτο το δεύτερο γκολ για τον Mounier ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτυών της αντίπαλης ομάδας, με τον δείκτη του σκορ να φτάνει στο 3-1. Άμεση ήταν η απάντηση για την ομάδα της Άρτας με τον διαιτητή της αναμέτρησης, να καταλογίζει πέναλτι στο 60′ στην επαφή της μπάλας με το απλωμένο χέρι του Χατζηδίμπα μετά το σουτ του Κορέλα. Την εκτέλεση για τους φιλοξενούμενους ανέλαβε ο Donaldoni ο οποίος νίκησε τον Στρέζο και μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 64′ μετά από συνεργασία των Ρώσση και Mounier με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα από το ύψος του πέναλτι και στέλνοντας την μπάλα στο βάθος των διχτυών του Λάζαρεφ.

 Καλλιθέα:  Στρέζος, Μπουλούλης, Κύργιας, Σαντάνα, Βασιλούδης, Κυνηγόπουλος, Μανθάτης, Χατζηδίμπας, Ντιμίτριους, Μάλτσι, Μουνιέ.

Καραϊσκάκης Άρτας: Λάζαρεφ , Μπεκατώρος, Πριόνας, Γιαννιώτης, Ντοναλντόνι, Κορέλας, Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης, Μίλιτς, Νταλακούρας, Γαλεάδης

 

Σέντρα για το goal της ισοφάρισης
Goal από το πλασέ του Donaldoni για το 1-1
Πανηγυρισμοί από τους παίκτες του Καραϊσκάκη Άρτας
Βαθιά μπαλιά από τον Μανθάτη
Εκτέλεση πλαγίου από τον Μπεκατώρο

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ