Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ελπίζει ακόμα!

Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα 2-0

Στο ντέρμπι των ουραγών του Βορείου ομίλου ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε και ελπίζει ακόμα σε παραμονή στην κατηγορία, καθώς θα «παίξει» τα ρέστα του στις τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως ο ΑΟΤ  έμεινε βυθισμένος στον «πάτο» της βαθμολογίας και έχοντας μείνει μόλις με 13 παίκτες απλά θα προσπαθήσει να ολοκληρώσει τις υπόλοιπες αγωνιστικές του υποχρεώσεις!

Από την έναρξη του αγώνα οι ερυθρόλευκοι του Βόλου έδειξαν ποιο θα είναι το αφεντικό στη σημερινή αναμέτρηση. Οι Σιαφά, Κουντουριώτης, Κόλα και Βερνάρδος στο πρώτο μισάωρο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ Περλέσι, ο οποίος με σταθερές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν για την εστία των Τρικάλων! Ωστόσο στο 39ο λεπτό ο Νιάρος ανέτρεψε τον Κουντουριώτη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει το πέναλτι! Ο Ξύδας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για το 1-0!

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολυμπιακός Βόλου διατήρησε την κατοχή της μπάλας και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς πετυχαίνοντας ακόμη ένα γκολ στο 64ο λεπτό! Ο Κότος βρισκόμενος έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση επιχείρησε ένα όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0 των γηπεδούχων!

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Παπακώστας (77’ Χατζής), Γραικός (58’ Γκαργκαλατζίδης), Φιλίποβιτς, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί (58’ Κότος), Ξύδας (77’ Κατσούκης), Σιαφά (86’ Πέλκας), Κουντουριώτης, Βερνάρδος

ΑΟ Τρίκαλα: Περλέσι, Ντιαλόσι, Φουτσίνι, Γκοβίνας, Ευθυμίου, Ζησόπουλος (90’ Κλεμέντε), Ιωαννίδης, Μυλόπουλος (68’ Γκιντέκε), Νιάρος, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ