Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επιβλητικός ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες

Εύκολο απόγευμα για τον Λεβαδειακό που επέστρεψε στις νίκες έπειτα από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτέλεσματα, επικράτησε με σκορ 3-0 τον Παναθηναϊκό Β’ στο δημοτικό στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης» για την 32η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2.

Με την νίκη αυτη ο Λεβαδειακός έφτασε τους 63 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έκανε ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αγώνας

1-0 ο Λεβαδειακός μολις στο 3′ με τον Μουτίνιο να βάζει μπροστά από νωρίς στο σκορ την ομάδα του έπειτα από ωραία σέντρα του Βήχου μέσα στην μεγάλη περιοχή και ασυνεννοησία της άμυνας του Παναθηναϊκού. Μεγαλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους λίγα λεπτά αργότερα στο 8′ με τον Μπαρμπόσα να κάνει ωραία ντρίμπλα αποφεύγοντας τον αντίπαλο του και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μαργκόνο. Φοβερό 10λέπτο για τον Λεβαδειακό που πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο τελείωμα του με τον Μπαρμποσα έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Κονέ από τα δεξιά και άπιαστη κεφάλια του επιθετικού των πράσινων ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και εκανε το 2-0. Στην αμέσως επόμενη φάση δεύτερο δοκάρι για τον Λεβαδειακό και δεύτερο προσωπικό για τον Μπαρμπόσα καθώς τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με σουτ βολίδα έπειτα από πάσα του Νίκα. Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ήρθε και το 3-0 για τον Λεβαδειακό δείχνοντας πως έχει καθαρίσει την αναμέτρηση από νωρίς. Εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ από τον Βήχο με ωραία φάλτσα από τα δεξιά, βρίσκει τον Μπάχανακ στην καρδιά της μεγάλης περιοχής και αυτός με κεφαλιά κάνει το 3-0 για την ομάδα του ολοκληρώνοντας με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο μέρος.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος, Νίκας, Κονέ, Βρακάς, Μουτίνιο, Συμελίδης και Μπαρμπόσα.

Παναθηναϊκός Β’: Μαργκόνο, Σιδεράς, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Νταμπίζας, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Τσιριγώτης και Ηλιάδης.

 

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ