Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Με επιστροφές και απουσίες στα Γιάννενα η ΑΕΚ!

Με αρκετές επιστροφές, αλλά και απουσίες ταξιδεύει στα Γιάννενα η ΑΕΚ, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με την σημερινή προπόνηση, την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει λόγους να είναι χαρούμενος, αλλά και προβληματισμένος.

Αυτό συμβαίνει, διότι είδε τους Στάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ, Γέβτιτς και Λάτσι να είναι διαθέσιμοι, αλλά δεν υπολογίζει τους Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ και Μισελέν.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Όγκνιεν Βράνιες ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάν Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς γυμνάστηκαν ατομικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (18.00) εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τα Play-Offs.”

Αναλυτικά η αποστολή της “Ένωσης”:

Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ