Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0: Πράσινη νίκη Ευρώπης στο ντέρμπι…

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του ντέρμπι, αφού επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου χάρη στο γκολ του Αϊτόρ στο 42′.

Δεν τα κατάφερε ούτε στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός να γυρίσει τον διακόπτη. Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε από τους “πράσινους” με σκορ 1-0 και για τρίτο φετινό ματς δεν κατάφερε να βάλει γκολ στον “αιώνιο” αντίπαλο.

Οι Πειραιώτες συνέχισαν τις χαμηλές πτήσεις και στο μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη δεύτερη φετινή τους ήττα και να μείνουν για τρίτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη.

Ανάπτυξη και πλάνο στο χορτάρι ήταν άγνωστες λέξεις για τον Ολυμπιακό που στήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς για να δώσει χώρο και να ψάξει κάτι στην κόντρα αντί να κατέβει για να κυριαρχήσει και το πλήρωσε με μια ακόμα ήττα από τους πράσινους τα τελευταία χρόνια.

Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ποδόσφαιρο κυριαρχίας στη Λεωφόρο και με εξαίρεση τη φάση του 5′ με τον Μασούρα δεν έχει να επιδείξει κάτι άλλο καλό.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ήθελε τη νίκη και με σωστή τακτική κατάφερε να την πάρει χτυπώντας τον Ολυμπιακό στο εκεί που πονούσε. Ο Αϊτόρ στο 42′ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έκανε το 1-0 για τους “πράσινους”.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-0

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Σκόρερ: 42′ Αϊτόρ

Κίτρινες: 51′ Λαλά, 82′ Αγκιμπού, 90+2 Πέρεθ

Οι Συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Βέλεθ, Σάντσες,Πέρεθ, Μαουρίσιο (62′ Βιγιαφάνιες), Γκατσίνοβιτς (62′ Βιτάλ), Αϊτόρ (72′ Αλεξανδρόπουλος), Ιωαννίδης (72′ Καρλίτος), Παλάσιος (90+1 Χατζηγιοβάννης)

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (58′ Μπουχαλάκης), Κανέ (58′ Βαλμπουενά, 77′ Καρβάλιο), Μασούρας (58′ Φορτούνης), Αγκιμπού, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί (46′ Τικίνιο).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ