Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε το ταξίδι για την Εθνική ομάδα χάντμπολ στο Μαυροβούνιο

Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα χάντμπολ και ηττήθηκε στην Ποντγκόριτσα από το Μαυροβούνιο με σκορ 33-25 με αποτέλεσμα να τελειώσει τόσο άδοξα αυτό το όμορφο όνειρο για την πρόκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να διατηρήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα στην Χαλκίδα και την νίκη της με 25-23 με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει στην σημερινή αναμέτρηση και να δυσκολευτεί μπροστά στο κατάμεστο από 6.000 φιλάθλους Sports Center Moraca.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν ανταγωνιστική και το πάλεψε όσο μπορούσε μέχρι το 42′ της αναμέτρησης όπου το σκορ ήταν στο 22-20, όμως στην συνέχεια οι Μαυροβούνιοι αύξησαν την διαφορά γρήγορα και βρέθηκαν να προηγούνται με επτά τέρματα στο 29-22, ολοκληρώνοντας ουσιαστικά της ελπίδες πρόκρισης που είχαν απομείνει για την πρόκριση της Εθνικής μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χάντμπολ του 2023.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ρογάνοβιτς): Σίμιτς, Μιγιούσκοβιτς Φ. Βούγοβιτς 2, Μ. Βούγιοβιτς 6, Τσαβόρ 2, Λάζοβιτς 1, Τσέπιτς 5, Μπρ. Βούγιοβιτς 9, Ράντοβιτς, Καλουτζέροβιτς, Σ. Βούγιοβιτς, Σεβαλίεβιτς 1, Μπόζοβιτς 3, Λάσιτσα 1, Αντελιτς, Γκρμπόβιτς 3.

ΕΛΛΑΔΑ (Ζαραβίνας): Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης 1, Μπόσκος 2, Λιάπης, Μυλωνάς 3, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης 1, Πασσιάς 5, Παπαβασίλης, Καραμπουρνιώτης, Δομπρής, Τζηράς 8, Ηλιόπουλος, Παπαδιονυσίου 2, Αραμπατζής.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ