Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

2ο Future Pros Camp

Κωνσταντίνος Καρακώστας, Jakub Jarecki

Το 2ο Future Pros Camp διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία πριν από λίγες μέρες στο Λουξεμβούργο (04/04/22-08/04/22) υπό την αιγίδα της Berdenia Berbourg και της Jeunesse Biwer, με επικεφαλής τον Πολωνό Jakub Jarecki & τον Θεσσαλονικιό γκολκίπερ, Κωνσταντίνο Καρακώστα. Το Camp περιείχε πλούσιο αθλητικό πρόγραμμα με καθημερινές διπλές προπονήσεις, αλλά και πλήρη διατροφή για όλα τα παιδιά.

 

Οι δύο εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συγχρόνως είναι προπονητές & scauters, έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, δηλώνοντας τα εξής:

Jakub Jarecki: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την οργάνωση και τη ποιότητα που παρείχαμε στους νεαρούς αθλητές. Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θα ανακοινώσουμε νέες συνεργασίες μέχρι το καλοκαίρι».

Κωνσταντίνος Καρακώστας: «Από τη πλευρά μου έχω ζήσει αρκετά καμπ από μικρή ηλικία λόγω του πατέρα μου (πρώην προπονητής Arsenal Elite Academy – Camp). Κάνουμε καμπ εκμάθησης τεχνικής σε αναπτυξιακές ηλικίες και με εξουσιοδότημενο scauting από τις ομάδες που συνεργάζονται σε Λουξεμβούργο & Γερμανία. Πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο 2ο Future Pros Camp και θα προσπαθήσουμε κάθε φορά να βελτιώνουμε τις συνθήκες προπονήσεις».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ