Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το παλεύουν οι «Αργοναύτες»!

Καβάλα – Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1

Μία ανάσα για να ξεπεράσει τη ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η Καβάλα! Ο ΑΟΚ με πολύ καλή εμφάνιση πήρε ένα εύκολο τρίποντο και ανέβηκε στην 14η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τον 13ο Πιερικό! Πλέον στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος θα κριθούν όλα για τους «Αργοναύτες» όσον αφορά την υπόθεση της παραμονής στη SL2!

Δυναμικά ξεκίνησε την αναμέτρηση η Καβάλα σκοράροντας στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Σαμπανίδη! H ΑΣΑ όμως στη συνέχεια ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 21′ με τον Μάνιο! Φτάνοντας στο μισάωρο ο ΑΟΚ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Σταμένκοβιτς! Λίγο αργότερα ο Έμπερτ είχε δοκάρι για τους γηπεδούχους! Στην επανάληψη, εκτός από τα πρώτα λεπτά που η Αναγέννηση ήταν ελαφρώς καλύτερη, η Καβάλα έχοντας σταθερή απόδοση σκόραρε και τρίτη φορά στο 64’ με τον Σταμένκοβιτς να διαμορφώνει το τελικό 3-1!

Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Καραγιάννης (46’ Μαρινάκης), Θωμαΐδης, Αμούρ, Έμπερτ, Σαμπανίδης (75’ Ρέτσος), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς (65’ Μπελεβώνης)

Αναγέννηση Καρδίτσας: Γκέκας, Καρρίκι, Κοτσώνης, Γκίνη, Δημούτσος (67’ Πολίτης), Λαγός, Μπάλλας, Αθανασιάδης (67’ Μπιανκόνι), Μάνιος (79’ Πλέγας), Μπαντιμπανγκά (90’ Ζάγγος), Μπενγκόα

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ