Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ουάρντα: «Ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους…» 

Ο Ουάρντα απολογήθηκε στους φίλους της Ανόρθωσης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ύστερα από την χθεσινή ήττα που δέχθηκαν από την Ομόνοια στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου.

 «Ένα μεγάλο συγνώμη σε όλους του οπαδούς που ήρθαν για να μας στηρίξουν. Συγνώμη ξανά» 

 ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Βάσεις πρόκρισης στον τελικό έβαλε η Ομόνοια χάρη στο 2-0 επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Coca-Cola.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο 8’ με τον Παπουλή να βρίσκει με ωραία ενέργεια τον Λοϊζου ο οποίος με σουτ από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11ο λεπτό με ωραίο γκολ του Παπουλή, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζουρ.
Η Ανόρθωση είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 17’. Ο Φαμπιάνο απέκρουσε κοντινό πλασέ του Ρισβάνη, ο οποίος ούτε στην επαναφορά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 37’ ο Παπουλής βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Λοϊζου, αυτός κράτησε σωστά και στη συνέχεια έκανε το σουτ για να διπλασιάσει το προβάδισμα των «πρασίνων».
Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 52’ με τον Φαμπιάνο να αποκρούει το σουτ του Χριστοδουλόπουλου, ενώ η «Κυρία» είχε άλλη μια μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστοφή να στέλνει τη μπάλα πάνω από την εστία του Φαμπιάνο στο 65’. Η Ανόρθωση προσπάθησε γενικά να απειλήσει, ωστόσο οι «πράσινοι» έχοντας σε εξαιρετικό βράδι τον τερματοφύλακά τους, κατάφεραν να κρατήσουν το μηδέν.
Ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ είναι προγραμματισμένος για την 4η Μαΐου. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ