Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πάει για το «μπαμ» με Μαχρέζ η Μίλαν

Οι Ιταλοί ετοιμάζουν δυναμικό μπάσιμο στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Στο πλαίσιο αυτό, έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Ριγιάντ Μαχρέζ.

Μπορεί η χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμα και η Μίλαν να εξακολουθεί να δίνει μάχη με την ‘Ιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο, αυτό δεν εμποδίζει τους ανθρώπους της ομάδας να σχεδιάζουν τα μεταγραφικά τους πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Επομένως, σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες ώρες, είναι έτοιμοι να «κυνηγήσουν» τον Μαχρέζ. Όπως αναφέρουν στην Ιταλία, οι «ροσονέρι» επιθυμούν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με τον Αλγερινό μεσοεπιθετικό της Σίτι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Σίτι, το οποίο ισχύει έως το καλοκαίρι του 2023. Παρ’ όλα αυτά, στη Μίλαν πιστεύουν πως με ένα ποσό της τάξης των 40 εκατομμυρίων ευρώ μπορούν να δελεάσουν τους «πολίτες» να απαντήσουν θετικά.

Σε περίπτωση που προχωρήσει η συμφωνία, ο Μαχρέζ θα αποτελέσει βασική επιλογή στα σχέδια του Πιόλι για τη νέα χρονιά. Αναμφίβολα, είναι μια θέση στην οποία «πονάει» η Μίλαν με τους Σαλεμάκερς και Μεσίας να είναι οι μόνες επιλογές.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ