Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ιταλικά σενάρια για Ντι Μαρία

Ο Ντι Μαρία μένει ελεύθερος στο τέλος της χρονιάς από την Παρί και ήδη ξεκίνησαν τα σενάρια για το μέλλον του. Συγκεκριμένα, η Γιουβέντους μοιάζει έτοιμη να κάνει κίνηση για την απόκτηση του παρόλο που είναι αισίως 34 χρονών.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να «σπάσει» την αργεντίνικη παροικία στο Παρίσι πλην του Λιονέλ Μέσι. Μεταξύ αυτών που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι, βρίσκεται και το όνομα του Ανχέλ Ντι Μαρία.

Ο Αργεντινός μένει ελεύθερος και δεν θα του γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Επομένως, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, η Γιουβέντους εξετάζει το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει. Για την ακρίβεια, οι «μπιανκονέρι» θέλουν να του προσφέρουν συμβόλαιο για ένα ή δύο χρόνια.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω έρχονται σε αντιδιαστολή με τη νέα πολιτική που έχουν αποφασίσει να χαράξουν στο Τορίνο. Δεν θα προχωρούν δηλαδή στην απόκτηση ποδοσφαιριστών άνω των 30 ετών. Αντιθέτως, προτιμούν να αποκτούν παίκτες που μπορούν να πωληθούν στο μέλλον και να μη χάνουν την αξία τους.

Συνεπώς, μετά την εξαίρεση στην περίπτωση του Ζορζίνιο, η Γιουβέντους σκέφτεται να κάνει ακόμα μία. Εξάλλου, σίγουρα θα χρειαστεί έναν νέο εξτρέμ, με το μέλλον των Ντιμπάλα και Μπερναντέσκι να είναι τουλάχιστον αβέβαιο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ