Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πογκμπά η Γιουνάιτεντ

Ο Πολ Πογκμπά δεν θα συνεχίσει στο Μάντσεστερ και μετά το καλοκαίρι. Έτσι η Γιουνάϊτεντ έχει ξεκινήσει την αναζήτηση του παίκτη που θα τον αντικαταστήσει. Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων.

Η έλευση του Τεν Χάαχ έχει φέρει άλλον αέρα στο στρατόπεδο των «κόκκινων διαβόλων» και η διάθεση για ανανέωση είναι κάτι παραπάνω από διάχυτη. Ένας από τους χώρους, που η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είναι αυτός της μεσαίας γραμμής. Πέρα από το έλλειμμα ποιότητας που υπάρχει, οι αποχωρήσεις θα δημιουργήσουν και ποσοτικό ζήτημα.

Η περίπτωση του Ντέκλαν Ράις αρέσει στη Γιουνάϊτεντ αλλά ο ανταγωνισμός για τον παίκτη είναι ήδη υψηλός. Συγκεκριμένα, τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Σίτι τον έχουν στα ραντάρ τους. Το τελευταίο που θέλει η ομάδα του Τεν Χάαχ είναι να μπει σε έναν πλειστηριασμό.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, το όνομα του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει ανέβει πολύ ψηλά στη λίστα της. Αυτό δεν σημαίνει πως είναι το μόνο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και παραπάνω από μία κινήσεις για την ενίσχυση του κέντρου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του Σέρβου χαφ και μάλιστα υπάρχει ήδη θετική εισήγηση από τον Ραλφ Ράγκνικ. Ούτε για τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της Λάτσιο παίζουν μόνοι τους όμως. Ο 27χρονος έχει προσελκύσει ήδη το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς μετρά ήδη 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις φέτος με τους «λατσιάλι». Επιπλέον, έχει σκοράρει 9 γκολ και έχει μοιράσει 12 ασίστ. Το συμβόλαιό του ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και οι Ρωμαίοι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ