Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1: «Ασπρόμαυρη» πρόκριση με χρυσό σκόρερ τον Τσόλακ

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 και οι Θεσσαλονικείς πήραν την πρόκριση στον τελικό. Στην παράταση τα δύο γκολ.

Χρειάστηκαν παράταση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για να λύσουν τις διαφορές τους και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά και την παράταση οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1, αλλά το εκτός έδρας γκολ έδωσε την πρόκριση στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 105′ με το πέναλτι του Ελ Αραμπί, αλλά στο 108′ ο Τσόλακ ήταν αυτός που έκανε το 1-1 και έδωσε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς.

Ο Ολυμπιακός είχε κορυφαίο παίκτη του τον Βατσλίκ, αλλά δεν αρκούσε για να πάρει την πρόκριση. Ήταν ένα εξαιρετικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που πάλεψαν για να περάσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερα τρεξίματα και στο δεύτερο ημίχρονο πιο πολλές ευκαιρίες και τελικά προκρίθηκε με το εκτός έδρας γκολ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1

Γήπεδο: Γεώργιος Καραϊσκάκης

Διαιτητής: Γκόμεθ (Ισπανία)

Σκόρερ: 105′ Ελ Αραμπί, 108′ Τσόλακ

Κίτρινες: 43′ Σισέ, 44′ Ζίβκοβιτς, 77′ Παπασταθόπουλος, 102′ Μπουχαλάκης, 105+3 Ίνγκασον

Οι Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά (110′ Βρουσάι), Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (61′ Καρβάλιο), Μπουχαλάκης (110′ Κούντε), Μασούρας (87′ Βαλμπουενά), Ροντρίγκες (75′ Α. Καμαρά), Τικίνιο (75′ Ελ Αραμπί)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Αουγκούστο (83′ Σβαμπ), Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (46′ Σοάρες), Μουργκ (62′ Μιτρίτσα, 83′ Τέιλορ), Άκπομ (73′ Ολιβέιρα)

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ