Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησαν οι «Αργοναύτες»!

Βέροια – Καβάλα 2-1

Έπειτα από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, η Καβάλα δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία καθώς ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια του ομίλου, τη Βέροια, κι έτσι μοιραία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’Εθνική.

Οι «Αργοναύτες» ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο γκολκίπερ Παπαδόπουλος έκανε άστοχη έξοδο και ο Στίκας με απευθείας πλασέ πέτυχε το 0-1! Η «Βασίλισσα του Βορρά» όμως με ανατροπή μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Αρχικά στο 29’ ο Έργκους Κάτσε με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 70’ ο Μαραγκός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους! Πλέον η ομάδα της Βέροιας ετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Παπαχρήστος, Σκόνδρας, Μαραγκός, Ορφανίδης, Κάτσε (46′ Οικονόμου), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης, Κούατενγκ (35′ λ.τ Πόζογλου), Πασάς (79′ Καπνίδης).

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Αρμάλας, Στίκας, Θωμαΐδης, Μπελεβώνης (71′ Γροσδάνης), Πανουργιάς (60′ Καραγιάννης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (79′ Αλίμι), Σταμένκοβιτς, Αμούρ.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ