Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Νίκησε, σώθηκε και τον έριξε!

Ηρόδοτος – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1

O Ηρόδοτος, η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού, πήρε την υπερπολύτιμη εντός έδρας νίκη και έτσι μπόρεσε να παραμείνει στην κατηγορία! Αντίθετα η ομάδα της Λακωνίας υποβιβάστηκε στη Γ’Εθνική, καθώς ο Διαγόρας πήρε το διπλό μέσα στο Αιγάλεω και παρέμεινε εκείνος στη SL2!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11’ όταν ο Τζόναθαν Μπαρμπόσα με εκπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Ιωαννίδη γράφοντας το 1-0! O Βλαχιώτης μπόρεσε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42’ ο Χρατσόφ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα του Ηροδότου και ισοφάρισε σε 1-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρόδοτος είχε τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση καθώς στο 69ο λεπτό κέρδισε πέναλτι (σε χέρι που υποδείχτηκε από τον διαιτητή) με τον Χαλκιαδάκη να είναι εύστοχος πετυχαίνοντας το 2-1! Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν στιβαροί αμυντικά και στο τέλος πανηγύρισαν μαζί με τους φιλάθλους τους την παραμονή στη SL2!

Ηρόδοτος: Κρόστα, Γκόμεζ, Μακρυδάκης, Ασίγκμπα, Κυριακίδης, Κίσσας (77’ Αργκιλέσι), Μπαρμπόσα, Βρεττός, Ποζατζίδης, Χαλκιαδάκης, Αποστολίδης (65’ Καπέλ).

Αστέρας Βλαχιώτη: Ιωαννίδης, Χρατσόφ, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Φουρλάνος, Λεωνιδόπουλος, Αναστασόπουλος, Μαϊσιράτζε, Μπούντνικ (76’ Φλένσμπουργκ), Μπάτροβιτς, Παπουλής (71’ Φερέιρα).

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ