Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Πλεονέκτημα για το μπαράζ!

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-2

Η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην Τρίπολη και ταυτόχρονα σοβαρό πλεονέκτημα 4 βαθμών από τον τελευταίο Απόλλων Σμύρνης στη μάχη που δίνουν οι δυο ομάδες για την παραμονή τους στην κατηγορία!

Ισορροπημένο ματς διεξήχθη γενικά στο πρώτο ημίχρονο. Φάση καταγράφηκε για τον Αστέρα στο 10ο λεπτό όταν ο Σονί επιχείρησε το δυνατό σουτ με την μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Σαράνοφ! Στο 23’ ο Μανούσος με ωραία ατομική ενέργεια απελευθερώθηκε από τους αμυντικούς, ωστόσο το τελείωμά του ήταν κακό χάνοντας μια καλή στιγμή για τη Λαμία! Ο ίδιος παίκτης όμως στο 45’ δεν αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 0-1!

Με ανεβασμένο ρυθμό άρχισε ο Αστέρας το δεύτερο 45λεπτο. Στο 48’ ο Μπαράλες έκανε την καρφωτή κεφαλιά για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Σαράνοφ! Νέες απειλές από τους γηπεδούχους με τους Σίτο και Μπενίτο να μην μπορούν να σκοράρουν! Φτάνοντας στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης, η Λαμία κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή με τον Προβυδάκη να το εκτελεί απευθείας γράφοντας το τελικό 0-2 για τους φιλοξενούμενους!

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου, Χριστόπουλος, Άλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος, Μιχόπουλος, Σίτο, Σονί, Μπαράλες

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Λούκας, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Τάιρον, Σιμόν, Καραμάνος, Μανούσος

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ