Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πλησιάζει στην Ίντερ ο Ντιμπάλα

Έτοιμη να σκάσει είναι η «βόμβα» της μεταγραφής του Ντιμπάλα στην Ίντερ. Με βάση τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών ο Αργεντινός σταρ θέλει να «εκδικηθεί» τη Γιουβέντους μετακομίζοντας στον αιώνιο αντίπαλό της.

Συγκεκριμένα οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 4 ετών και απολαβές κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Όπως είναι γνωστό, Ντιμπάλα και Ίντερ είναι σε διαπραγματεύσεις εδώ και καιρό. Το συμβόλαιο του παίκτη με τη Γιουβέντους λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Παρά τις προσπάθειες της «Κυρίας» και τις προτάσεις ανανέωσης, δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε μια συμφωνία.

Επομένως οι δύο πλευρές αναμένεται να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Όπως αναφέρει η Gazzetta delo Sport, οι «νερατζούρι» θα αποκτήσουν τον 28χρονο ως ελεύθερο. Για να τον δελεάσουν, του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με χαμηλότερες απολαβές σε σύγκριση με αυτές που παίρνει στο Τορίνο. Ωστόσο, με τα μπόνους το ποσό αυτό ανεβαίνει σε αρκετά υψηλά επίπεδα και πείθοντας τον παίκτη. Για την ιστορία, η Γιουβέντους αμείβει τον Ντιμπάλα με 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Συνεπώς ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα έχει νέα συνάντηση με τον πρόεδρο της Ίντερ, Στίβεν Ζανγκ, για να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας. Μπορεί ο Ντιμπάλα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα. Προτεραιότητα του ίδιου όμως ήταν ανέκαθεν να παραμείνει στην Ιταλία.

Διαψεύδει ο μάνατζερ του παίκτη

Ο εκπρόσωπος του Ντιμπάλα έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που θέλουν τον Αργεντινό να πλησιάζει στην Ίντερ. Μάλιστα τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα είτε εντός είτε εκτός Ιταλίας ακόμα. Ο λόγος για τον Χόρχε Αντούν, που θέλησε να μη ρίξει λάδι στη φωτιά ενόψει και του τελικού του Coppa Italia μεταξύ των δύο ομάδων. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά : «Ο παίκτης είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στο φινάλε της σεζόν, στο πρωτάθλημα και στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με κάποια ομάδα, είτε στην Ιταλία ή στο εξωτερικό αυτή τη στιγμή.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ