Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι «μονομάχοι» ετοιμάζονται!

Βέροια και Λεβαδειακός προετοιμάζονται εντατικά για το μεταξύ τους διπλό μπαράζ ανόδου στη Super League 1!

Η πρώτη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας την προσεχή Κυριακή 8/5, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την Κυριακή 15/5. Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.
Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, αλλά το σύνολο των τερμάτων που θα πετύχουν οι ομάδες και στα δύο ματς.

Τα στατιστικά της Βέροιας:

Η πρωταθλήτρια του Βορείου ομίλου τερμάτισε με 75 βαθμούς στην κορυφή και με πρώτο σκόρερ τον Γιάννη Πάσα, ο οποίος πέτυχε 24 τέρματα!

Η Βέροια στους 10 τελευταίους αγώνες είχε 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι Ημαθιώτες σκόραραν κατά μέσο όρο 1,5 γκολ ανά αγώνα και δέχονται 0,5 γκολ ανά αγώνα.

Είχε 6 αγώνες κρατώντας ανέπαφη την εστία της, μόνο σε 2 αγώνες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και κατά μέσο όρο βάζουν ένα γκολ ανά 20 λεπτά, ενώ δέχονται ένα γκολ ανά 82 λεπτά.

Τα στατιστικά του Λεβαδειακού:

Ο πρωταθλητής του Νοτίου ομίλου τερμάτισε με 72 βαθμούς στην κορυφή και με πρώτο σκόρερ τον Νίλι, ο οποίος πέτυχε 11 τέρματα!

Ο Λεβαδειακός στους 10 τελευταίους αγώνες είχε 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Οι Βοιωτοί σκόραραν κατά μέσο όρο 2,1 γκολ ανά αγώνα και δέχονται 0,6 γκολ ανά αγώνα.

Είχε 5 αγώνες κρατώντας ανέπαφη την εστία του, μόνο σε 1 αγώνα, δεν κατάφεραν να σκοράρουν και κατά μέσο όρο βάζουν ένα γκολ ανά 57 λεπτά, ενώ δέχονται ένα γκολ ανά 235 λεπτά.

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ