Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Euroleague: Aναλυτικά το πρόγραμμα του φάιναλ φόρ του Βελιγραδίου

Οι ημέρες πλησιάζουν για την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που θα φιλοξενηθεί φέτος για δεύτερη φορά στην Stark Arena του Βελιγραδίου μετά το 2018. Η Ελλάδα έχει εκπροσώπηση καθώς ο Ολυμπιακός κέρδισε στην σειρά την Μονακό και θα βρεθεί σε τελική φάση μετά το 2017. Οι άλλες ομάδες είναι οι Αναντολού Εφές , Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε δύο εβδομάδες το Βελιγράδι θα φορέσει τα γιορτινά του καθώς σε λίγο καιρό θα φιλοξενήσει για δεύτερη φορά τα τελευταία 6 χρόνια το φάιναλ φόρ της Euroleague. Oι τέσσερις μονομάχοι μετά και την πρόκριση του Ολυμπιακού είναι: Αναντολού Εφές , Μπαρτσελόνα , Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός.

Το φάιναλ φόρ θα διεξαχθεί πρώτη φορά Πέμπτη έως Σάββατο απο τις 19 έως τις 21 Μάϊου στην  Stark Arena του Βελιγραδίου όπως και το 2018 που το είχε κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Να σημειωθεί πως η τελική φάση ήταν να διεξαχθεί στο Βερολίνο αλλά λόγω των προβλημάτων που έχει η Γερμανική χώρα με τον covid 19 δεν μπορούσε να εγγυηθεί η κυβέρνηση πως θα διεξαχθεί με γεμάτο γήπεδο το φάιναλ φόρ. Κάθε ομάδα θα έχει στο πλευρό της απο 900 φιλάθλους όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή .

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Ημιτελικά (19/5)

Ολυμπιακός – Εφές (19:00)

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ (22:00)

Μικρός τελικός: 

Σάββατο 21.05 (19.00)

Τελικός: 

Σάββατο 21.05 (22.00)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ