Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

3 ματς, 1 γκολ και ένας υποβιβασμός!

Για την 6η αγωνιστική των play-out διεξήχθησαν χθες (7/5) τρεις αγώνες, ενώ σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η αγωνιστική με την αναμέτρηση στο Ηράκλειο ανάμεσα σε ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης.

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία 0-0

Στο σημαντικότερο παιχνίδι από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να κερδίσει την ομάδα της Λαμίας κι έτσι πλέον επίσημα υποβιβάζεται στη Super League 2, ενώ η Λαμία θα αγωνιστεί στο μπαράζ παραμονής με τον ηττημένο του μπαράζ της SL2 (Βέροια ή Λεβαδειακό).

Ο Απόλλωνας παρουσιάστηκε καλύτερος του αντιπάλου του, με τη Λαμία σε αρκετές στιγμές να προσπαθεί να κρατήσει όρθια την άμυνά της. Οι μεγαλύτερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους καταγράφηκαν αρχικά στο 43’ με τον Βιτλή να βρίσκει το δοκάρι του Σαράνοφ και προς το τέλος στο 86’ όταν ο Τσιλούλης αστόχησε σε τετ-α-τετ!

Παναιτωλικός – ΝΠΣ Βόλος 0-0

Δίχως γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο Αγρίνιο ανάμεσα σε δύο ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά, οι οποίες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους από άποψη δημιουργίας φάσεων. Πρωταγωνιστές του ματς ήταν αναμφίβολα οι δύο τερματοφύλακες, Ανέστης (Παναιτωλικός) και Κλέιμαν (Βόλος) που πραγματοποίησαν σπουδαίες επεμβάσεις κρατώντας ανέπαφη την εστίας τους! Στο 92’ οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν το τρίποντο, ωστόσο η σέντρα σουτ του Ντουάρτε κόντραρε τελευταία στιγμή και βρήκε στο δοκάρι του Βόλου!

Ατρόμητος – Ιωνικός 0-1

Εντυπωσιακά συνεχίζει στα play-out η ομάδα της Νίκαιας καθώς πέρασε νικηφόρα και από το Περιστέρι σημειώνοντας την 5η της νίκη και πατώντας στην κορυφή του γκρουπ! Η ομάδα του Ιωνικού πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 68ο λεπτό με τον εξαιρετικό φέτος Άοσμαν να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ! Λίγο αργότερα στο 78’ ο γηπεδούχος Ατρόμητος είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι, αλλά ο Κουλούρης έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του γκολκίπερ Βίντμαρ!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ