Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ελαφρύ προβάδισμα για άνοδο!

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1

Προβάδισμα ανόδου για τη Super League πήρε ο Λεβαδειακός νικώντας με 1-0 την ομάδα της Βέροιας! Ο επαναληπτικός αγώνας μπαράζ θα διεξαχθεί την άλλη Κυριακή 15/5 στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Βέροια που μπήκε φουριόζα χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο 10λεπτο! Μόλις στο 4’ ο Γιακουμάκης σέντραρε από τα αριστερά και ο Πασάς με κεφαλιά ψαράκι έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι του Μάρκοβιτς! Στο 10’ ο Μούργος επιχείρησε το δυνατό σουτ από πλάγια θέση με τον Βόσνιο γκολκίπερ να διώχνει με τη γροθιά σε κόρνερ! Στη συνέχεια σταδιακά ο Λεβαδειακός ισορρόπησε τον αγώνα και με κύριο εκφραστή τον σέντερ φορ Μυτίδη απείλησε εις διπλούν! Στο 35’ ο Κύπριος επιθετικός ελίχθηκε μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του μπλοκαρίστηκε από τον Βελλίδη. Στο 41’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ, με τη φάση αυτή να είναι ουσιαστικά και η τελευταία για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός φάνηκε να πατάει ακόμα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκε στο σκορ στο 58ο λεπτό! Ο Πολέτο δέχτηκε την κάθετη πάσα του Μυτίδη πλασάροντας σωστά τον Βελλίδη για το 0-1! Η «Βασίλισσα του Βορρά» πίεσε κερδίζοντας κάποια κόρνερ και είχε την καλύτερή της ευκαιρία στο 69’, όταν ο Πασάς έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Μάρκοβιτς να απομακρύνει σε κόρνερ! Η ομάδα της Βοιωτίας που έπαιζε με αντεπιθέσεις παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 91’, όμως ο Βελλίδης απέκρουσε το πλασέ του Συμελίδη κρατώντας ζωντανή τη Βέροια για τη ρεβάνς!

Βέροια: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Μαραγκός, Πεταυράκης (85’ Παπαχρήστος), Γαβριηλίδης (66’ Μπλέτσας), Οικονόμου, Κάτσε (76’ Πόζογλου), Μούργος (66’ Ορφανίδης), Γιακουμάκης, Πασάς (85’ Καπνίδης)

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Μπαχανάκ, Τζημόπουλος, Βήχος, Μεχία, Χάμοντ (54’ Συμελίδης), Νίλι (82’ Λιάγκας), Μουτίνιο (70’ Βρακάς), Πολέτο, Μυτίδης (70’ Δούμτσιος)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ