Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρωταθλητές τα παιδιά του Θεού του πολέμου

Με το Πρωτάθλημα Ελλάδος επέστρεψε το τμήμα πυγμαχίας του Άρη από την πόλη της Πάτρας, οπού πραγματοποιήθηκαν τα Πανελλήνια πρωταθλήματα Παμπαίδων-Παίδων και Παγκορασίδων-Κορασίδων από τις 5 έως τις 8 Μαΐου.

 

Οι πυγμάχοι του Άρη στην κατηγορία των Παμπαίδων κατάφεραν να κατακτήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο του πολυνίκη συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων.

 

Οι αθλητές που ανέδειξαν τον Άρη με τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους είναι οι εξής:
Κωνσταντινούδης Πέτρος χρυσό μετάλλιο στα 42 κιλά, Φραγκίδης Απόστολος χρυσό μετάλλιο στα 75 κιλά, Καλπάκης Τριαντάφυλλος άργυρο μετάλλιο στα 40 κιλά, Ζιώγας Ερμής και Νακούτης Γεώργιος χάλκινο μετάλλιο στα 54 κιλά.
Επίσης στην κατηγορία των κορασίδων, η Κοντέλη Δέσποινα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 46 κιλά, ενώ ο Γαβριηλίδης Στέφανος που αγωνιζόταν στη κατηγορία των παίδων στα 66 κιλά, παρά την προσπάθεια του δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

 

Ο επικεφαλής του προπονητικού team του τμήματος πυγμαχίας του Άρη κ. Γκαβέζος Γεώργιος, έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών του σε αυτά τα πρωταθλήματα , οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη της διάκρισης και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, έτσι ώστε ο αθλητικός οργανισμός που λέγεται Α.Σ. ΑΡΗΣ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, αγωνιστικά τμήματα και αθλήματα φέρνοντας τιμή και συνέχιση του οράματος στο έμβλημα του Θεού του Πολέμου.

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ