Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Χάαλαντ έρχεται Ζεσούς φεύγει

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του συλλόγου. Ωστόσο, δεν είδαν όλοι με καλό μάτι τον ερχομό του Νορβηγού. Πρώτος και καλύτερος ο Γκάμπριελ Ζεσούς, που βλέπει τον χρόνο του στην ενδεκάδα να μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός διανύει κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία του σεζόν στο «Έτιχαντ». Ο Γκουαρδιόλα έχει επιλέξει εδώ και καιρό να μην χρησιμοποιεί καθαρό σέντερ φορ στην κορυφή της επίθεσης της ομάδας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο Ζεσούς, αν και ο μόνος καθαρόαιμος επιθετικός της Σίτι, να βλέπει πολλά παιχνίδια από τον πάγκο.

Επομένως, οι σκέψεις να αναζητήσει αλλού το ποδοσφαιρικό του μέλλον, είχαν μπει ήδη στο μυαλό του παίκτη. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μοιάζει να είναι η ανακοίνωση της απόκτησης του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Νορβηγός θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην ομάδα, που θα παρουσιάσει του χρόνου ο Καταλανός προπονητής στην προσπάθεια για κατάκτηση του Champions League. Συνεπώς, ο Ζεσούς βλέπει πως η τωρινή εικόνα δεν θα αλλάξει προς το καλύτερο για τον ίδιο και ήδη έχει ενημερώσει τον αντζέντη του να του βρει προτάσεις.

Αρχικά, ανάμεσα στους πιθανούς προορισμούς του είναι και η Άρσεναλ. Για την ακρίβεια, οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να συνεργαστούν την επόμενη χρονιά. Επιπλέον, ο αντζέντης του παίκτη επιβεβαίωσε τις επαφές του πελάτη του με τους «κανονιέρηδες». Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως οι Λονδρέζοι δεν είναι οι μόνοι που τον γλυκοκοιτάζουν.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Μαρσέλο Πετινάτι (αντζέντης Ζεσούς) στον γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

«Είχαμε συζητήσεις με την Άρσεναλ για τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Μας αρέσει το πρότζεκτ, είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε. Υπάρχουν ακόμα έξι κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Γκάμπριελ, αλλά εκείνος είναι επικεντρωμένος στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι. Θα δούμε τι θα γίνει.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ