Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βοσνιάδης, Νεάπολη και παίκτες!

Έπειτα από την ολοκλήρωση της φετινής Super League 2 και την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου, η διοίκηση της ομάδας θα αρχίσει σταδιακά να οργανώνεται για την καινούρια ποδοσφαιρική σεζόν. Θυμίζουμε ότι οι διοικούντες της ομάδας είχαν θέσει ως φετινό στόχο την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, ο οποίος επετεύχθη αφού οι κυανόλευκοι τερμάτισαν στην 4η θέση του Βορείου ομίλου!

Κεφάλαιο «προπονητής»:

Τόσο ο πρόεδρος Αλέξης Παπακωνσταντίνου όσο και ο προπονητής Αλέκος Βοσνιάδης έχουν εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία τους να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ του προέδρου και του Θεσσαλονικιού κόουτς, γεγονός που επιβεβαιώνεται από επίσημες δηλώσεις. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του κ.Βοσνιάδη:

«Εύχομαι να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Δεν μας χωρίζουν πολλά με τη διοίκηση, είναι πολύ λίγα και πρέπει να τα συζητήσουμε αυτόν τον μήνα και να βάλουμε κάποια πράγματα στη σειρά. Πιστεύω θα υπάρξει συνέχεια και το θέλουμε όλοι. Από τη μεριά μου δεν το συζητάμε, και η διοίκηση θα το δείξει. Έχουμε μιλήσει και ήδη σχεδιάζουμε δειλά-δειλά κάποια πράγματα για την επόμενη χρονιά».

Η ανακοίνωση θα γίνει στην ώρα της ωστόσο ήδη γίνονται πράγματα που αφορούν την επόμενη χρονιά και όλα δείχνουν πως θα είμαστε μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την πλευρά μας το θέλουμε πολύ κι ευχόμαστε να γίνει.»

Κεφάλαιο «Νεάπολη»:

Σημαντικό ρόλο στην οργάνωση μιας ομάδας παίζει η καθημερινότητά της και οι άνθρωποί της φροντίζουν να εξασφαλίσουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο. Έτσι λοιπόν ύστερα από αίτημα της ΠΑΕ προς το δήμο Βόλου, το διοικητικό συμβούλιο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ με απόφασή του παραχώρησε το δημοτικό στάδιο της Νεάπολης στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου για προπονητικό κέντρο και τέλεση αγώνων για τη σεζόν 2022-2023. Υποχρέωση της Νίκης Βόλου προς το δήμο είναι η καταβολή μηνιαίου ενοικίου ύψους 200 ευρώ και η συντήρηση του χλοοτάπητα και των αποδυτηρίων.

Κεφάλαιο «ποδοσφαιριστές»:

Με την ομάδα της Νίκης να κάνει έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα με συνεχόμενες νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις, ανέβασε τόσο το πρεστίζ του συλλόγου, όσο και την αξία αρκετών ποδοσφαιριστών της! Ήδη ο νεαρός Νίκος Αθανασίου, ζητήθηκε από τον Ατρόμητο να επιστρέψει πίσω από τον δανεισμό του, καθώς από τον Γενάρη κέρδισε επάξια τη θέση του βασικού αριστερού μπακ έχοντας πολύ καλές παρουσίες! Επίσης ο Πασχάλης Κάσσος «μαγνητίζει» τα βλέμματα ομάδων της Super League και ειδικότερα του Ιωνικού, που ψάχνει να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ-χαφ για τη νέα χρονιά.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει τον βασικό κορμό ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει ένα ακόμα πιο δυνατό σύνολο, όμως με τις «σειρήνες» να ηχούν για μερικούς ποδοσφαιριστές της θα το καταφέρει; Επίσης, όπως έχει ειπωθεί, βασική επιδίωξη είναι να χαμηλώσει ο μέσος όρος ηλικίας, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένοι 30αρηδες και άνω θα αποχωρήσουν.

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ