Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1: Iσοπαλία στο Καραϊσκάκη πριν τη φιέστα

Στο 1-1 έμειναν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε ένα ματς που εξ αρχής ήταν γιορτή για την ερυθρόλευκη οικογένεια, καθώς ήταν η βραδιά της φιέστας για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος.

Ένας Ολυμπιακός που ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα καλύτερος του αντιπάλου του απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε κυρίως με τις αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτεί κάποια αμυντικά προβλήματα που παρουσίασαν οι πρωταθλητές.

Στα τελευταία λεπτά πάντως, οι Πειραιώτες ήταν εκείνοι που κυνήγησαν με μανία το νικητήριο τέρμα.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Σοάρες μόλις στο 2′ και οι πρωταθλητές ισοφάρισαν με τον Καρβάλιο στο 41′, με το αποτέλεσμα να μένει στο 1-1 παρά τις προσπάθειες των Πειραιωτών στο δεύτερο μέρος για το γκολ νίκης.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-1

Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 41’ Καρβάλιο – 2’ Σοάρες

Κίτρινες: 14’ Παπασταθόπουλος, 31’ Φαντιγκά, 50’ Κούρτιτς

Οι Συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης – Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης (46’ Μανωλάς), Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Κανέ, Κούντε (71’ Εμβιλά) – Φαντιγκά (58’ Λόπες), Καρβάλιο, Ροντρίγκες (84’ Βαλμπουενά) – Τικίνιο (71’ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Σάστρε (87’ Τέιλορ), Ίνγκασον, Κρέσπο, Τσαούσης – Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες (71’ Ελ Καντουρί) – Μίτριτσα (76’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (71’ Άκπομ).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ