Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τελευταία φετινή αποστολή από τον Μπούργκος για τον «Ευρωπαίο» Άρη

Ο Άρης μετά την τεράστιας σημασίας νίκη – ανατροπή κόντρα στην ΆΕΚ, ετοιμάζεται για το τελευταίο του φετινό παιχνίδι στα Ιωάννικα κόντρα στον ΠΑΣ.


 

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας με τον προπονητή αυτής, Χερνάν Μπούργκος να ανακοιονώνει την αποστολή που εδώ και λίγες ώρες έχει αναχωρήσει με προορισμό της πόλη των Ιωαννίνων.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει τα εξής : 

” Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/05), στο πλαίσιο της 10ης Αγωνιστικής –και τελευταίας- των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (αναχώρησε για την ηπειρωτική πόλη) για το αυριανό παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες» (20:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Fabiano Leismann, Brabec, Mancini, Matilla, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Sakic, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Ασλανίδης, Σαλιάρης.

* Εκτός αποστολής έμεινε ο Lucas Sasha (προέρχεται από τραυματισμό), καθώς και οι Bertoglio, Sundgren, Ganea, Ndiaye, Benalouane, Cristian Lopez (τραυματίες), Hajrovic, Denis “.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ