Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σενάριο επιστροφής στη Γερμανία για Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ μένει ελεύθερος στο τέλος της τρέχουσας σεζόν από την Μπαρτσελόνα. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των Καταλανών να του ανανεώσουν το συμβόλαιο, η χρυσή τομή ακόμη δεν έχει βρεθεί.

Ήδη, λοιπόν, τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του νεαρού Γάλλου έχουν αρχίσει και πληθαίνουν. Τελευταίο αυτό που εμφανίζει την Μπάγερν Μονάχου έτοιμη να τον κάνει δικό της. Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί ψάχνουν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει η ενδεχόμενη αποχώρηση του Λεβαντόφσκι. Όπως αναφέρει η «Equipe» μάλιστα, έχουν καταθέσει ήδη πρόταση τετραετούς συνεργασίας.

Ο Πολωνός φορ της Μπάγερν έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γερμανίας έπειτα άπο 8 χρόνια. Αναμφίβολα το κενό που αφήνει είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Οι Βαυαροί εξακολουθούν να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να μην τον χάσουν. Ωστόσο, παράλληλα σκανάρουν την αγορά για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν σχηματίσει μια λίστα, στην κορυφή της οποίας φιγουράρουν τα ονόματα των Ουσμάν Ντεμπελέ και Ζοάο Φέλιξ. Εάν όμως πιστέψουμε αυτά που αποκαλύπτει η «Equipe», ο πρώτος έχει πάρει το προβάδισμα σε αυτήν την άτυπη κούρσα. Για την ακρίβεια η Μπάγερν έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον παίκτη. Αυτή περιλαμβάνει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και απολαβές που αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή αυτή δεν θα είναι μια εύκολη περίπτωση. Το γεγονός πως μένει ελεύθερος, δίνει το δικαίωμα στον Ντεμπελέ να επιλέξει ο ίδιος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Συνεπώς, ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, με την Γιουβέντους να βρίσκεται επίσης ανάμεσα στις ομάδες που έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ