Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Μπάγερν: Ανανέωσε μέχρι το 2024 ο Νόιερ

Ο Μάνουελ Νόιερ ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Μπάγερν Μονάχου για δύο ακόμη χρόνια.

Την ομάδα της καρδιάς του δεν την αλλάζει με καμία. Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε συμφωνία με τον Μάνουελ Νόιερ και ο 36χρονος τερματοφύλακας θα συνεχίσει με την πρωταθλήτρια Γερμανίας για δύο ακόμη χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

«Ο Μάνουελ Νόιερ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και θέτει τα πρότυπα σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια. Είναι τεράστιο επίτευγμα να είσαι τόσο σταθερά παγκόσμιας κλάσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανανεώσαμε το συμβόλαιό του. Ο Μανουέλ είναι μια καθοριστική φιγούρα στην ιστορία της Μπάγερν», δήλωσε ο CEO της Μπάγερν, Όλιβερ Καν.

Ο Νόιερ έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα με την Μπάγερν, 5 DFB Pokals και 2 τίτλους Champions League, ενώ έχει καταγράψει 472 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που το ταξίδι μου συνεχίζεται στην Μπάγερν. Θα έχουμε ξανά μια πολύ καλή ομάδα με την οποία μπορούμε να παίξουμε για κάθε τίτλο. Ως τερματοφύλακας κι αρχηγός θέλω να είμαι το στήριγμα και βασικός παράγοντας στους μεγάλους μας στόχους. Θέλουμε να επεκτείνουμε το ρεκόρ των τίτλων μας και να αγωνιστούμε ξανά για το DFB Cup και το Champions League», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Νόιερ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ