Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Τα νέα της κατηγορίας (27/5)

Καλαμάτα:

Ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός Βασίλης Τριανταφυλλάκης επιστρέφει στην ομάδα της γενέτειράς του! Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος πραγματοποίησε 27 συμμετοχές φέτος με τον Αλμωπό Αριδαίας πετυχαίνοντας και 2 γκολ, θα ενισχύσει τη «Μαύρη Θύελλα» στο νέο πρωτάθλημα της SL2!

Νίκη Βόλου:

Η ομάδα του Βόλου βρήκε το νέο της 10αρι! Ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Μορέιρα Σοάρες βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την κυανόλευκη ΠΑΕ! Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής τη φετινή σεζόν αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας πετυχαίνοντας 7 γκολ και έχοντας 3 ασίστ!

ΑΕΛ:

Οι «βυσσινί» βρίσκονται σε δύσκολη θέση με αρκετά χρέη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους! Προκειμένου λοιπόν να ομαλοποιήσουν την οικονομική τους κατάσταση, λύνουν τα «μεγάλα» συμβόλαια! Έτσι, μετά την αποδέσμευση του Κολομπίνο, ήρθε η σειρά του Ομάρ Αμπούντ να αποχαιρετήσει την ομάδα της Θεσσαλίας.

Κηφισιά:

Τον Γιώργο Πετράκη για προπονητή «κοιτάζει» η διοίκηση της ομάδας, ενώ κοντά σε συμφωνία φέρεται να βρίσκεται με τον επιθετικό Παναγιώτη Κυνηγόπουλο! Ο εν λόγω παίκτης τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Καλλιθέα έχοντας 26 συμμετοχές και 6 γκολ στο ενεργητικό του.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ