Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Χ»ίλιοι φίλοι της κράτησαν την Προσοτσάνη ζωντανή στη μά«Χ»η της ανόδου! (Video-Photos)

«Χ»ίλιοι φίλοι της Προσοτσάνης…
..κράτησαν ζωντανή την ομάδα τους στη μάχη για την άνοδο μετά το 0:0 στο κατάμεστο «Γεώργιος Μακρής» απέναντι στο μεγαθήριο του 1ου ομίλου από όποια οπτική πλευρά κι αν το δεις (σ.σ. ρόστερ και budget) Καμπανιακό.


 

Η «λευκή» ισοπαλία μπορεί να μην εξυπηρέτησε τα σχέδια του προπονητή των φιλοξενούμενων Ηλία Σαπάνη, όπως ο ίδιος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ωστόσο ο Φώτης Χατζηκυριάκου σίγουρα μόνο ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και του και τη στήριξη των φιλάθλων εμφανίστηκε άμα τη λήξη του 3ου κατά σειρά απαιτητικού 90λεπτου σε διάστημα 8 ημερών.

Η Προσοτσάνη άριστα διαβασμένη και σ’ αυτό το ματς έδωσε άπλετο χώρο στους σαλονικιούς, οι οποίοι θα μπορούσαν κάλλιστα στο α’ ημίχρονο να μπουν στη θέση του οδηγού, αλλά πότε η αστοχία των Τσίτα και Ξανθόπουλου και πότε οι καίριες επεμβάσεις του Αβραάμ και των αμυνόμενων έστειλαν τις δύο ομάδες χωρίς γκολ στ’ αποδυτήρια.
Όχι ότι οι γηπεδούχοι δεν είχαν τις δικές τους στιγμές στο ματς στο επιθετικό 3ο του γηπέδου: δύο και μάλιστα απ’ αυτές που χαρακτηρίζονται ως κλασσικές, με κοινό δημιουργό τον μετρ στο «χτίσιμο» από μακρινές αποστάσεις Δημήτρη Ρούσσο, που έσφιξε τα δόντια για να παίξει με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού κι εκφραστές τους Μάριους Τόπι (25’) και Αντώνη Ματζιάρη (45’), με το Νιάνιο να κρατάει με τη σειρά του όρθιο τον Καμπανιακό.

Στο β’ 45λεπτο η ορμή των φιλοξενούμενων δεν είχε την ίδια ένταση, μάλιστα όσο κυλούσε ο χρόνος αυτή μειωνόταν υπό το φάσμα μιας καταδικαστικής ήττας, καθώς ναι μεν οι «χαλαστριανοί» έφτιαξαν και πάλι ευκαιρίες μέχρι τη μία ώρα παιχνιδιού, όχι όμως όπως αυτές που απώλεσαν στο 1ο μισό του ματς και με τη διπλή ζώνη άμυνας των παικτών της Προσοτσάνης σταδιακά όλοι οι χώροι προς την περιοχή του ανίκητου και πάλι Αβραάμ έκλεισαν ερμητικά.
Έχοντας μάλιστα ο κόουτς των γηπεδούχων να διαχειριστεί και δύο καίριους τραυματισμούς από το α’ ημίωρο (σ.σ. Γεωργιάδης και Ευκαρπίδης αποχώρησαν καταχειροκροτούμενοι), οι αλλαγές που πραγματοποίησε είχαν σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής λειτουργίας, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν είτε στην κόντρα είτε από κάποια στημένα το γκολ που θα τους έστελνε με το 1 ½ πόδι στη Γ’ Εθνική. Το γκολ δεν ήρθε μέχρι και το 4ο λεπτό του έξτρα χρόνου που κράτησε ο άριστος ρέφερι κ. Ασλανίδης από την Πιερία και το τελετουργικό για 5ο σερί αγώνα της Προσοτσάνης ανεξαρτήτου έδρας ήταν το ίδιο κι απαράλλαχτο: standing ovation από τους φιλάθλους προς τους παίκτες και το αντίστροφο. Μια σχέση που όσο περνούν τα χρόνια όλο και δυναμώνει, όλο και γίνεται και πιο έντονη!

 

video επεξεργασία : Πούλιος Θεόδωρος

 

Τα στοιχεία του αγώνα 

Μπαράζ Ανόδου Για Γ’ Εθνική ~ 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2022 ~ 5μ.μ.
Δημοτικό Γήπεδο «Γεώργιος Μακρής»


Διαιτητής: Ασλανίδης Γιώργος
Α’ Βοηθός: Μαυρογιώργης Ματθαίος
Β’ Βοηθός: Τσικλητάρη Βασιλεία, του ΣΔΠ Πιερίας

 

Λεπτό προς λεπτό:

4’. Σουτ του Προσκυνητόπουλου μακριά από την περιοχή φεύγει δίπλα στα δοκάρια.

9’. Κάθετη του Χαρίση ο Τσίτας με τον Αστερίου σκιά του πλασάρει κι ο Αβραάμ μπλοκάρει εύκολα.

10’. Επικίνδυνα από δεξιά ο Kopaci Alex βρίσκει τον Καρατζάογλου που βλέποντας την έξοδο του Αβραάμ πασάρει πιο δίπλα στον αφύλακτο Ξανθόπουλο, προσποίηση στον Παπαμιχαήλ και πλασέ με τον Αστερίου μόνο στην εστία δίπλα στο αριστερό «Γ» άουτ.

25’. Γρήγορα εκτελεσμένο φάουλ από το κέντρο του Ρούσσου ο Τόπι στην πλάτη της άμυνας πιεζόμενος από το Ραγκαβίνα φτάνει απέναντι στο Νιάνιο που πέφτει σωτήρια στα πόδια κι αποσοβεί το γκολ.

29’. Πρώτο σουτ του Τσίτα στα σώματα, ριμπάουντ και νέο σουτ του Kopaci Alex στην αγκαλιά του Αβραάμ.

39’. Γύρισμα στην περιοχή του Kopaci Alex για τον Τσίτα που κάνει το πλασέ, πέφτει όμως στα πόδια του με προβολή ο Περσιανλής και παραχωρεί το κόρνερ.

43’. Φάση καρμπόν αυτή τη φορά ο Ξανθόπουλος καθυστερεί τόσο όσο για να δώσει την ευκαιρία στο Ματζιάρη με αυτοθυσία να αποσοβήσει το γκολ για τους φιλοξενούμενους.

45’. Βαθιά μπαλιά του Ρούσσου ο Ματζιάρης περνάει στο σπριντ τον Τάνγκου εν κινήσει κεφαλιά ο εξελθών Νιάνιος σώζει και πάλι την ομάδα του.

48’. Σέντρα από αριστερά του Τάνγκου ο Τσίτας από δύσκολη θέση ψηλοκρεμαστό πλασέ παράλληλα με την εστία άουτ.

54’. Ένα δύο Τόπι και Γουνατίδη ο 2ος σεντράρει παράλληλα με τον Ματζιάρη προ του Τάνγκου να κάνει την προβολή άουτ.

58’. Κάθετη του Καρατζάογλου με αποδέκτη τον Τσίτα, καλά κλεισμένος από τον Παπαμιχαήλ πλασάρει στα χέρια του Αβραάμ.

60’. Στρώσιμο του Τσίτα με το στήθος εκτός περιοχής το σουτ του Ξανθόπουλου άστοχο.

83’. Μακρινό καλοζυγισμένο σουτ του Kopaci Alex η μπάλα φεύγει ένα μέτρο άουτ.

86’. Κόρνερ – το μοναδικό στο ματς για την Προσοτσάνη – από δεξιά με τον Καλαϊτζή δύσκολη εκτός ισορροπίας κεφαλιά του Παπαμιχαήλ άουτ.

87’. Ωραία σέντρα του Αντωνιάδη ο Νιάνιος δε βγαίνει, ο Παναγιώτου πιάνει την κεφαλιά η μπάλα όμως με παράλληλη τροχιά προς την άδεια από τερματοφύλακα εστία δε φτάνει στον Ματζιάρη κι ο Τάνγκου παραχωρεί για καλό και για κακό το πλάγιο.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ(Φώτης Χατζηκυριάκου): Αβραάμ, Καλαϊτζής, Γεωργιάδης(λ.τρ. 24’ Ματζιάρης), Παπαμιχαήλ, Αστερίου, Λίπο, Περσιανλής, Ρούσσος(67’ Αντωνιάδης), Ευκαρπίδης(λ.τρ. 32’ Παναγιώτου), Γουνατίδης(67’ Παγώνης), Τόπι

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ(Ηλίας Σαπάνης): Νιάνιος, Ραγκαβίνας, Χριστοδουλίδης, Ξανθόπουλος, Παπάζογλου(89’ Γιαννακάκης), Kopaci Alex, Χαρίσης(71’ Kopaci Aldi), Προσκυνητόπουλος, Τσίτας, Τάνγκου, Καρατζάογλου

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής :

  • Προσοτσάνη-Καμπανιακός 0:0
  • Πετεινός-Πανθρακικός 1:3 (51’ πέν. Χριστοφορίδης / 27’ & 45’ Φουρλατάρας – 93’ Βάσκος)
  • Αμμουδιά-Βύρωνας 0:4 (57’ Ηλιάδης – 58’ Αθανασάκης – 67’ & 89’ Δουμάνης)

ΡΕΠΟ: Ιπποκράτης

 

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου των μπαράζ ανόδου την 6η αγωνιστική

Α/Α ΟΜΑΔΑ Ν Ι Η ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΒΥΡΩΝΑΣ 4 2 0 11:2 14
2 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ* 3 1 1 8:6 10
3 ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ* 2 2 1 8:3 8
4 ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ* 2 2 1 7:4 8
5 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ* 2 1 2 9:6 7
6 ΑΜΜΟΥΔΙΑ* 0 2 3 1:7 2
7 ΠΕΤΕΙΝΟΣ* 0 0 5 2:18 0

(*): Έχει κάνει το ΡΕΠΟ

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ