Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα νέα της κατηγορίας (30/5)

ΑΕΛ:
Πωλητήριο στην ΠΑΕ βάζει επίσημα ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι η πλειοψηφία των μετοχών πωλείται έναντι 2,1 εκατ.ευρώ με καταληκτική ημερομηνία την 28η Ιουλίου. Εφόσον δεν βρεθεί επιφανής επιχειρηματίας με εγγυητική επιστολή, ο Αλέξης Κούγιας προτίθεται είτε να διαχειριστεί ο ίδιος τα χρέη είτε να προχωρήσει σε εκκαθάριση και διάλυση της ΠΑΕ!!
Απόλλων Λάρισας:
Διαζύγιο ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας, καθώς λύθηκε η συνεργασία με τον προπονητή Θωμά Γράφα, ο οποίος κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής στη SL2! O ίδιος ο Θωμάς Γράφας προέβη στην εξής αποχαιρετιστήρια δήλωση: «Μία χρονιά γεμάτη συναισθήματα και δυσκολίες έφτασε στο τέλος πριν λίγες μέρες και μαζί με αυτή έκλεισε και ένας κύκλος. Αποχαιρετώ τον Απόλλωνα Λάρισας. Ανέλαβα αυτή την ομάδα όταν είχε 2 βαθμούς και κανείς δεν πίστευε πως υπάρχει ελπίδα. Τα καταφέραμε όλοι μαζί κάνοντας επί της ουσίας πρωταθλητισμό. Με 35 βαθμούς ο στόχος της παραμονής επετεύχθη. Έγινε αυτό που πολλοί δεν περίμεναν. Υπήρχε πίεση, άγχος, αλλά και πίστη πως θα πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Όλοι μαζί το καταφέραμε παρά τις αντιξοότητες και γι’ αυτό ευχαριστώ τους πάντες. Τους διοικούντες, τους ποδοσφαιριστές, τα στελέχη του κλαμπ, τους οπαδούς και φυσικά τους συνεργάτες μου. Ήρθε η στιγμή για λίγη ξεκούραση και αμέσως μετά για το επόμενο βήμα».
Απόλλων Πόντου:
Ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει εντοπίσει πέντε μεταγραφικούς στόχους, τους οποίους αξιολογεί προκειμένου να εγκρίνει ή όχι τις συγκεκριμένες μεταγραφές. Όπως τονίζεται από τη διοίκηση, η ομάδα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Έχει γίνει η προεργασία από άνθρωπο της ΠΑΕ και σύντομα αναμένεται η γνωστοποίηση του αθλητικού κέντρου.
Καλαμάτα:
Ο αριστερός μπακ Αμπούντ Ομάρ που πρόσφατα αποχώρησε από την ΑΕΛ, βρίσκεται στο στόχαστρο της «Μαύρης Θύελλας» που επιθυμεί να θωρακίσει την άμυνά της για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη επίσης φέρεται να ήρθε σε επαφή με τον Σέχου, τον στόπερ του Αλμωπού Αριδαίας, όμως η περίπτωσή του δεν θα προχωρήσει καθ’ότι υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ