Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Έρχονται τα διαρκείας της ΠΑΕ Άρης

Τα νέα διαρκείας θα τιμήσουν τον Άλκη καθώς 
μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής σεζόν για τον Άρη. Στόχος οι πωλήσεις να ξεπεράσουν τις 10.000.

 

Οι τιμές σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι πιο προσιτές σε σχέση με πέρσι που περιλάμβαναν μόνο τους αγώνες της κανονικής περιόδου, προσαρμοσμένες στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλα τα νοικοκυριά ενώ θα περιλαμβάνουν διάφορες παροχές για τους κατόχους. Θα πρέπει να διασαφηνιστεί εδώ ότι την Κάρτα Φιλάθλου η οποία είναι απαραίτητη για την έκδοση εισιτηρίου διάρκειας, μπορείτε να την προμηθευτείτε από το τμήμα μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ επί της Παπαναστασίου, το οποίο τμήμα φιλοξενεί τις κάρτες φίλαθλου.

 

Επιπλέον κι αυτό είναι το πιο σημαντικό, θα έχουν συμβολική αξία αφού θα υπάρχει αναφορά του ονόματος του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, που θα είναι χαραγμένο πάνω στις κάρτες.
Με αυτό τον τρόπο ο Άρης πέρα από τον φόρο τιμής στον 19χρονο που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, επιδιώκει να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του.

 

Έχοντας μπροστά την πρώτη σεζόν με πληρότητα 100% στις κερκίδες η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ φιλοδοξεί να ξεπεράσει το φράγμα των 10.000 διαρκείας που θα σημαίνει γεμάτο γήπεδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες και σημαντική οικονομική βοήθεια σε μια περίοδο δίχως πολλά έσοδα.

Λάμπρος Παπαδής – Αρθρογράφος – Πολιτικός Συντάκτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ