Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ψάχνεται για το «κόλπο γκρόσο» με Μπέιλ η Κάρντιφ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ολοκλήρωσε εσχάτως και άδοξα την συνεργασία του με τη Ρεάλ Μάδριτης. Μένοντας ελεύθερος ο πολύπειρος άσος, λοιπόν, έχει ήδη στα χέρια του προτάσεις από συλλόγους που θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Τους συλλόγους αυτούς επιθυμεί να προλάβει η Κάρντιφ θεωρώντας πως θα μπορέσει να πείσει τον παίκτη να μετακομίσει στην Ουαλία. Αρχικά, ο Μπέιλ είναι σε φάση που απλά εξετάζει τις επιλογές του. Την περασμένη Κυριακή οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στα τελικά του Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1958. Συγκεκριμένα χάρις σε ένα αυτογκόλ κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο της Ουκρανίας με 1-0. Αποτέλεσμα που την φέρνει για δεύτερη φορά στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Στην Ουαλία ο Μπέιλ είναι είδωλο. Η σχέση που ενώνει τον ποδοσφαιριστή με την χώρα του είναι κάτι παραπάνω από σχέση λατρείας. Επομένως, το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος έχει κάνει την Κάρντιφ να ελπίζει πως μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθεί να τον πείσει να παίξει για πρώτη φορά εντός των συνόρων και σε συλλογικό επίπεδο.

Αναμφίβολα, η προσπάθειά τους αυτή δεν θα είναι καθόλου έυκολη. Και αυτό διότι το εδβομαδιαίο κασέ του Μπέιλ στη Ρεάλ ισοδυναμούσε με τους μισθούς ολόκληρης της ομάδας του Κάρντιφ. Ωστόσο, αυτό δεν πτοεί τους ανθρώπους του συλλόγου, όπως υποστηρίζει το BBC. Οι ίδιοι θεωρούν, πως γύρω από τον Ουαλό μπορούν να χτίσουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην Premier League.

Από την μεριά του ο Μπέιλ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Οι δεσμοί που τον ενώνουν με την χώρα αλλά και με την πόλη ειδικότερα θα παίξουν τον ρόλο τους σε ενδεχόμενη κρούση από την Κάρντιφ. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει χτίσει μια έπαυλη έξω από την πόλη για να μείνει άπαξ και σταματήσει την καριέρα του. Επιπρόσθετα, ο 32χρονος επιθετικός ψάχνει μια ομάδα που θα του προσφέρει βασικό ρόλο ενόψει και του Μουντιάλ τον χειμώνα. Η Κάρντιφ είναι η ομάδα που μπορεί να του τα δώσει αυτά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ