Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Θέλει τον Έρικσεν ο Τεν Χαχ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην αγωνιστική δράση. Η Μπρέντφορντ ήταν η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Οι εμφανίσεις του εκεί, έχουν κάνει ομάδες όπως την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Έπειτα από αρκετούς μήνες αγωνιστικής απραξίας, ο Έρικσεν πήρε την ευκαιρία από την Μπρέντφορντ και επέστρεψε κάνοντας αυτό που αγαπάει περισσότερο. Να παίζει ποδόσφαιρο. Από την πλευρά του ο Δανός ποδοσφαιριστής έπιασε την ευκαρία από τα μαλλιά και συνέβαλλε σημαντικά στην παραμονή των «μελισσών». Συγκεκριμένα τη φετινή σεζόν, σε 11 παιχνίδια σημείωσε ένα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.

Επομένως, μέσα από τις εμφανίσεις του αυτές κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Μεταξύ άλλων και της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει ξεκινήσει την αναδόμηση της ομάδας και θεωρεί πως ο Έρικσεν θα τον βοηθήσει να την επαναφέρει στις επιτυχίες. Επιπλέον, ο 52χρονος τεχνικός εντυπωσιάστηκε από το πάθος και την επιθυμία του Δανού ποδοσφαιριστή να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε κορυφαίο επίπεδο. Στοιχεία που θέλει να περάσει στη νέα Γιουνάϊτεντ.

Το συμβόλαιο του Έρικσεν με την Μπρέντφορντ ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να το εκμεταλλευθεί. Επιπρόσθετα, οι εμφανίσεις του παίκτη έχουν προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Τότεναμ, της πρώην ομάδας του. Αναμφίβολα το καλοκαίρι θα είναι αρκετά «καυτό» για τον Δανό διεθνή. Κάτι πολύ ευχάριστο αν σκεφτεί κανείς πως πριν ένα χρόνο έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στην καριέρα του και να μην ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ