Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ιωνικός: Με τον Σπανό στο τιμόνι για έναν ακόμη χρόνο

Προπονητής του Ιωνικού θα είναι ο Δημήτρης Σπανός και την νέα σεζόν.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοίνωσε την επέκταση συνεργασίας με τον Δημήτρη Σπανό για τον επόμενο χρόνο. Ο Έλληνας τεχνικός παραμένει στον σύλλογο της Νίκαιας για τρίτη διαδοχική χρονιά, αφού πέρυσι τερμάτισε με την ομάδα του στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League Interwetten.

H ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, για την επόμενη σεζόν.

Ο Δημήτρης Σπανός θα βρεθεί για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο στον πάγκο της ομάδας μας. Ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε τον Ιωνικό τον Ιούλιο του 2020, καταφέρνοντας στην παρθενική του χρονιά να ανεβάσει την ομάδα ξανά στην πρώτη κατηγορία.

Η περσινή σεζόν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού ο προπονητής μας κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που κοίταζε κάθε αντίπαλο στα μάτια και έπαιρνε αποτελέσματα σε κάθε έδρα. Ο Ιωνικός υπό τις οδηγίες του έφτασε να τερματίσει στην 7η θέση της Super League Interwetten, παρέμεινε αήττητος στη διαδικασία των playouts και έσπασε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Πλέον, ο Δημήτρης Σπανός βάζει πλώρη για να γίνει ο μακροβιότερος προπονητής του Ιωνικού. Βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2020 στην ομάδα μας, μετρώντας 708 σερί ημέρες στον πάγκο της και 63 παιχνίδια. Κυνηγάει τον Όλεγκ Μπλαχίν ο οποίος στην πρώτη του θητεία στη Νίκαια παρέμεινε για 805 ημέρες (5/15/94-17/02/97) και για 82 αγώνες.

Η οικογένεια του Ιωνικού εύχεται καλή τύχη στον Δημήτρη Σπανό για την τρίτη στη σειρά χρονιά του στο τιμόνι της ομάδας.»

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ