Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Μοντεστό

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανσουά Μοντεστό, τονίζοντας πως η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Ο Φρανσουά Μοντεστό αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αποχαιρέτησαν με πολύ θερμά λόγια «την πρώτη μεταγραφή της διοίκησης Μαρινάκη», τονίζοντας πως ο Κορσικανός έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει τον σύλλογο, ακόμα και όταν δεν βρισκόταν σε αυτόν.

Κλείνοντας, οι Ερυθρόλευκοι τονίζουν πως η πόρτα του Ολυμπιακού θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Μοντεστό, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Φρανσουά Μοντεστό.

Ο Φρανσουά Μοντεστό ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε από την διοίκηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη όταν εκείνος ανέλαβε την ηγεσία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και από τότε μέχρι σήμερα υπήρξε ενεργό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Νικητής και Πρωταθλητής.

Ακόμα και όταν δεν βρισκόταν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον Θρύλο και έδειξε εμπράκτως την αφοσίωση του και την αγάπη του, ενώ κατανόησε πλήρως την κουλτούρα και το πνεύμα του Συλλόγου.

Με την εργατικότητα του και τις ικανότητες του βοήθησε τα μέγιστα στις επιτυχίες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε Ελλάδα και Ευρώπη ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως διοικητικό στέλεχος και μέχρι και σήμερα συμμετείχε στον σχεδιασμό της νέας σεζόν που βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο σταθμό της καριέρας του και γνωρίζει πως η πόρτα του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ