Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στα κανάλια Novasports από την νέα σεζόν στην Super League ο Λεβαδειακός

Το “τηλεοπτικό του σπίτι” για την νέα σεζόν στην Super League (η οποία θα ξεκινήσει το Σάββατο 20 Αυγούστου) βρήκε ο Λεβαδειακός, καθώς συμφώνησε και επίσημα με τα κανάλια Novasports για την κάλυψη των αναμεταδόσεων όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας, των εκτός έδρας όπου είναι εφικτό αλλά και των σημαντικότερων εντός έδρας αγώνων των πρωταθλημάτων υποδομής.

Η ανακοίνωση της Nova:

Απολαύστε την επιστροφή των Βοιωτών στη Super League μόνο στη Nova και στη Wind.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Super League και θα παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός και εκτός (όπου αυτό είναι εφικτό) έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η Nova, μέσα από τη συμφωνία της με μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Ελλάδας, την ΠΑΕ Λεβαδειακός, εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το premium αθλητικό περιεχόμενό της.

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ