Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Έλυσε και επίσημα την συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε σήμερα την λύση του συμβολαίου με τον νύν προπονητή της Σάσα Τζόρτζεβιτς έπειτα απο έναν χρόνο στην ομάδα της Τουρκίας. Βέβαια δεν άργησε να βρεί αντικαταστάτη και αυτός θα είναι ο Δημήτρης Ιτούδης που έφυγε απο της ΤΣΚΑ Μόσχας μετά απο οχτώ συνεχόμενα έτη.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε όπως ενημέρωσε σήμερα ο Τουρκικός σύλλογος. Ο Σέρβος τεχνικός έμεινε μόλις έναν χρόνο στην ομάδα ενώ αντικαταστάτης του είναι ο Δημήτρης Ιτούδης που άφησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρίν λίγο καιρό , όντας και τεχνικός και της Εθνικής ομάδας μπάσκετ .

Παρά το γεγονός μάλιστα πως οδήγησε τη Φενέρμπαχτσε στην κατάκτηση του τίτλου στην Basketbol Super Lig, η απόφαση ήταν ουσιαστικά ειλημμένη εδώ κι αρκετό καιρό πρίν από τον Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι (πρόεδρος Φενέρμπαχτσε) να φέρει τον Ιτούδη .

Πρόκειτε για έναν εξαιρετικά άτυχο προπονητή ,καθώς και πέρυσι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία με την Βίρτους Μπολόνια κερδίζοντας τη σειρά με την Αρμάνι Μιλάνο με τέσσερις έναντι καμίας ήττας αλλά αντικαταστάθηκε απο τον νύν τεχνικό της Εθνικής Ισπανίας Σέργκιο Σκαργιόλο φέτος.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ