Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Παίζει τα ρέστα της για Ντι Μαρία η Γιουβέντους

Η «Μεγάλη Κυρία» εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι του Ανχέλ Ντι Μαρία. Παρά τις συνεχείς αρνήσεις του Αργεντινού, η Γιουβέντους δεν τα παρατά. Μάλιστα μοιάζει έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Εσχάτως, λοιπόν, οι «μπιανκονέρι» άλλαξαν την πρότασή τους προς τον παίκτη. Συγκεκριμένα όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου του. Ο Αργεντινός ζητούσε μονοετές συμβόλαιο για να υπογράψει, ενώ η «Γιούβε» του πρόσφερε διετές. Πλέον ρίχνουν νερό στο κρασί τους και προσφέροντάς του συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, κατέληξαν σε μια μέση λύση.

Ο Ντι Μαρία έχει μείνει ελεύθερος τον τελευταίο καιρό καθώς ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Επομένως είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός είναι σε συζητήσεις με την Γιουβέντους εδώ και καιρό. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είχαν «κολλήσει» φτάνοντας εντέλει σε ένα αδιέξοδο.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων αυτών, κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον παίκτη να προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Παρά την έντονη επιθυμία του ίδιου όμως, οι «μπλαουγκράνα» δεν έκαναν κίνηση σε κανένα σημείο. Ως αποτέλεσμα εξετάζει ακόμα πιο ζεστά πλέον την πρόταση της Γιουβέντους.

Συνεπώς, οι Ιταλοί έκαναν ένα βήμα πίσω και μένει να κάνει ο Ντι Μαρία ένα βήμα μπροστά προκειμένου οι δύο πλευρές να τα βρουν στη μέση. Επιπλέον όπως υποστηρίζει ο διάσημος Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η τελευταία πρόταση δελεάζει τον παίκτη. Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες με την «Κυρία» να αναμένει την απάντηση του Ντι Μαρία εντός του Σαββατοκύριακου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ