Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Συνεχίζει και τη νέα χρονιά ο προπονητής Γιάννης Παγώνης

Μετά την εξαιρετική πορεία που είχε η Δόξα Ασσήρου την περασμένη χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ, οι διοικούντες της ομάδας θέλησαν να τρέξουν από νωρίς τον σχεδιασμό όσον αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.


 

H Δόξα Ασσήρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Παγώνη, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέλαβε την ομάδα με σκοπό να πρωταγωνιστήσει και να την οδηγήσει στα μονοπάτια και τις επιτυχίες που αυτός γνωρίζει!

Μετά και την πολύ μεγάλη και αδιαμφισβήτητη επιτυχία της ομάδας την περασμένη χρονιά σε Πρωτάθλημα και play off, έγινε το αυτονόητο δίνοντας τα χέρια με τον προπονητή για μία ακόμη σεζόν.

Την περασμένη χρονιά στην Άσσηρο έχτισε την ομάδα σε συνεργασία με τη διοίκηση, δούλεψε με τους παίκτες του οπως κάνει πολύ καλά όλα αυτα τα χρονιά και η επιτυχία ήταν δεδομένη. Ο Στόχος εξ αρχής ήταν η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Ά1 κατηγορία την επόμενη χρονιά, όπως και έγινε!

Η ομάδα στην κανονική διάρκεια τερμάτισε στην πρώτη θέση με 14×14 και αυτό συνεχίστηκε και στα play off όπου με μπροστάρη τον κ. Παγώνη η ομάδα πέτυχε 5 ακόμη νίκες και μία ισοπαλία αφήνοντας 5 βαθμούς πίσω της τον Μακεδονικό Λητής.

Η Δόξα Ασσήρου σήμερα το απόγευμα προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση :

«Το Δ.Σ. της Δόξας Ασσήρου ανακοινώνει την ανανέωσης συνεργασίας με τον σπουδαίο προπονητή αλλά και άνθρωπο Γιάννη Παγώνη και του εύχεται καλή επιτυχία και για την νέα χρόνια στο τιμόνι της ομάδας».

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ