Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα νέα της κατηγορίας (18/6)

Καλλιθέα:
Ξαφνική αλλαγή ονόματος σε «Καλλιθέα Athens F.C.» προτάθηκε από τον Αμερικανό μεγαλομέτοχο της ομάδας. Το Δ.Σ. του ερασιτέχνη και ο πρόεδρός του Σπύρος Παπαδόπουλος σύσσωμοι απορρίπτουν αυτό το ενδεχόμενο, καθώς δεν επιθυμούν να αλλάξουν το όνομα του συλλόγου για διάφορους εμπορικούς λόγους όπως σκέφτεται η ΠΑΕ!
Καλαμάτα:
Σε νέα μεταγραφή προχώρησε η «Μαύρη Θύελλα»! Η μελανόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάμπρου Πολίτη, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο 26χρονος επιθετικός μέσος την περσινή σεζόν είχε συνολικά 27 συμμετοχές με τη θεσσαλική ομάδα, 2 γκολ και 4 ασίστ.
Παναχαϊκή:
Η διοίκηση της πατρινής ομάδας ανακοίνωσε την ανανέωση οκτώ ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι θα ενισχύσουν την προσπάθεια στη νέα SL2! Πρόκειται για τους: Στεργίδη, Κολοβούρη, Σμίλτο, Κωνσταντακόπουλο, Μαστραντωνάκη, Λιμάτσι, Παπαχρονόπουλο και Στασινόπουλο.
Επισκοπή:
Η ομάδα του Ρεθύμνου ενισχύθηκε με άρωμα «Αφρικής»! Ο Ράντι Ντάμφουρ υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την κρητική ΠΑΕ. Ο 22χρονος Γκανέζος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αμυντικού χαφ (και ορισμένες φορές ως στόπερ). Τα τελευταία χρόνια έπαιζε για λογαριασμό της αλβανικής Σκεντερμπέου.
Παναθηναϊκός Β’:
Ο Γιάσμινκο Βέλιτς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει ως προπονητής την δεύτερη ομάδα του συλλόγου. Ο 57χρονος Βόσνιος κόουτς τα τελευταία χρόνια πέρασε με επιτυχία από τον πάγκο της Επισκοπής και παρουσίασε ένα αξιόλογο σύνολο. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού γνωρίζουν ότι εργάζεται με νεαρούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουν ότι μπορεί να αναδείξει νέα ταλέντα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ