Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Προχωράει σε τρεις μεταγραφές η ΑΕΚ!

Να ενισχύσουν την ΑΕΚ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, έχουν ως στόχο στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο.

Να κλείσουν τρεις μεταγραφές που αναμένεται να καλύψουν τα κενά και να ενισχύσουν την ομάδα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, θέλουν στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της “Ένωσης” δουλεύουν με αδιάκοπο ρυθμό, για να βρουν τους κατάλληλους παίκτες που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας και θα την βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Δημοσίευμα της Σαββατιάτικης “Ώρας των Σπορ”, αναφέρει αναφέρει πως η ΑΕΚ “φορτσάρει” για τρεις μεταγραφικές προσθήκες. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως οι “κιτρινόμαυροι” είναι κοντά στον να ενισχυθούν στα στόπερ, στα χαφ, αλλά και στην επίθεση με παίκτες που εισηγήθηκε ο Ματίας Αλμέιδα.

Από την άλλη πλευρά, το βλέμμα της “Ένωσης” είναι στραμμένο και στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, αφού όχι μόνο η ΑΕΚ του έκανε πρόταση, αλλά και ο ίδιος σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό βλέπει με καλό “μάτι” την περίπτωση μεταγραφής στην ομάδα.

Όπως και να έχει πάντως, αναμένουμε μια εβδομάδα εξελίξεων, όπου δεν αποκλείεται οι “κιτρινόμαυροι” να κλείσουν την πρώτη τους μεταγραφή για τη νέα χρονιά!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ