Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Επίσημα εποχή Δημήτρη Ιτούδη για τρία χρόνια

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Δημήτρη Ιτούδη σήμερα για τα επόμενα τρία χρόνια στο τιμόνι της. Να θυμίσουμε πως άφησε έπειτα απο οχτώ χρόνια την ΤΣΚΚΑ Μόσχας για να μετακομίσει στην Τουρκία.

Επιβαιβεώθηκε και επίσημα πως ο Δημήτρης Ιτούδης αναλαμβάνει την Φενέρμπαχτσε μετα απο σχετική ανακοίνωση της ομάδας .Η ομάδα απο την Τουρκία είχε κάνει γνωστό πως θέλει τον Έλληνα τεχνικό στον πάγκο της και μετά τις εξελίξεις στην Ρωσία με τον πόλεμο αυξήθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες αφού οι Ρωσικές ομάδες μένουν εκτός Eurolague την νέα σεζόν. Το συμβόλαιο του έχει ισχύ για τρία χρόνια έως το 2025.

Ο Ιτούδης αποχώρησε από την “ρωσική αρκούδα” έπειτα από οκτώ χρόνια συνεργασίας, έχοντας κατακτήσει δύο τρόπαια Euroleague ,6 πρωταθλήματα Ρωσίας και 5 κύπελλα και πλέον η Φενέρμπαχτσε αποτελεί την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως στις 21 Ιουνίου στις 13:00 θα γίνει η παρουσίαση του Δημήτρη Ιτούδη και η συνέντευξη Τύπου στην Ulker Sports and Events Hall.

Να θυμίσουμε πωσ είναι και στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος απο φέτος και θα είναι στον πάγκο της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ του 2025 (30.06 Ελλάδα εναντίον Μεγάλης Βρετανίας) αλλά και στο Eurobasket τον Σεπτέμβριο .

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ